Speltips Levante – Cadiz 21/5: La Liga-avslutning

Simon Pålsson Publicerat: 21 maj 2021

En sista obetydlig match i spanska La Liga väntar mellan Cadiz och Levante fredagen den 21 maj 2021. Vi rekar med odds.

Levante - Cadiz

18+ år - Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Nog är det lite konstigt att man inte spelar hela den spanska ligaomgången, den allra sista för säsongen, samtidigt med parallella avsparkstider runt om i hela landet.

Men faktum är att det är precis så man INTE tänker inför den sista omgången, där mötet mellan Levante och Cadiz nu ska avgöras redan på fredagen. Å andra sidan är det här en match som är av så kallat akademiskt intresse.

Rent teoretiskt kan Cadiz dock klättra tre placeringar upp till niondeplatsen, medan Levante hade kunnat sluta som lag nummer 16 i tabellen om man förlorar och övriga resultat går en viss väg. Men i slutändan spelar det ingen roll. Båda lagen spelar i högstaligan även nästa år.

2-2 slutade säsongens första möte mellan lagen och visst kan man vänta sig en ganska avslappnad match här också. Men det är också en match som riskerar att bli lite mer avslagen till sin natur.

Cadiz är ett lag som har gjort få mål hela säsongen, bara 34 på 37 matcher, och kommer inte att stå för en sprudlande avslutning. Det lär inte heller Levante (44 mål) att göra.

Odds på spansk fotboll

Levante har ett par spelare borta inför den här matchen, en match som i praktiken inte gäller någonting med tanke på att lagen är säkert placerade strax över bottenstriden och närmare mitten.

Nikola Vukcevic och Nemanja Radojo kan inte spela, men om det vill sig illa kommer Levante också behöva ställa José Campana och Sergio Positgo utanför truppen till den här matchen.

Med det sagt får man nog argumentera för att Cadiz har ett lite värre problem. Troligen kommer David Gil att ställa sig mellan stolparna. Nu har man också Juan Cala, Alex Fernandez och Luismi Quezada brota från spel. Anthony Lozano och Ivan Alejo är spelarna som är avstängda och som inte spelar av den anledningen.

Salvi Sanchez och Carlos Akapo kommer kanske att spela, men det vet vi först när matchen närmar sig.

Under 3,5 mål spelas till 1,63 gånger såsen hos CampoBet. I det här läget litar vi inte direkt på något av lagen.

  Rygga spelet hos campobet – Hämta 100 kr bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Under 3,5 mål
Odds: 1,63
Bolag: CampoBet
Spelstopp: 21:00, fredag 21 maj 2021
TV:  cmorefotboll logo
Stream:  cmoreplay logo

Jämför odds: