Speltips Levante – Huesca 2/4: La Liga är tillbaka

Simon Pålsson Publicerat: 2 april 2021

Spansk fotboll är tillbaka på långfredagen med det enda mötet från La Liga. Levante spelar hemma mot SD Huesca den 2 april 2021.

Levante - SD Huesca

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Efter fyra raka inbördes möten som har slutat med ett oavgjort resultat där båda lagen har gjort mål är förväntningarna inför den här fredagsmatchen mellan jumbon SD Huesca och Levante faktiskt ganska höga.

Det här är bevisligen två lag som kan spela underhållande matcher, både mot varandra, men också sett till hur man har presterat hela den här säsongen i La Liga.

SD Huesca är jumbo och har så varit under stora delar av säsongen. En stor del av förklaringen till det är att man redan är noterade för 44 insläppta mål på 28 omgångar. Det är inget vidare facit och med så många insläppta blir man snabbt en slagpåse.

Det må ha varit en lång bottenstrid för SD Huesca, men faktum är att laget inte har mer än fyra poäng upp till säker mark och med tio omgångar kvar kan mycket hända för deras del. Därför tänker inte jag räkna ut det här laget.

Å andra sidan har SD Huesca bara tre vinster på 28 försök den här säsongen och det är uppenbart att man inte direkt är ett lag som radar upp vinster. Som på slutet: när man efter vinsten mot Granada har radat upp två förluster och två kryss.

Levante är starka hemma

Flera gånger under säsongen har Levante visat att man är ett lag att räkna med och ett lag som har kapaciteten att vinna mot det mesta motståndet. Men det har samtidigt varit som att man inte kan klara av att hålla nivån under längre tid.

För bara en månad sedan vann man borta mot Atletico Madrid, men efter det har man åkt ut i semifinalen i Copa del Rey och förlorat flera andra matcher i ligan. Å andra sidan har Levante haft en ganska tuff rad av motståndare.

På förhand känns det här mötet återigen ganska jämnt och det är läge för SD Huesca att försöka ta poäng, men mot Levante på bortaplan tar man inte tre poäng. Det känns osannolikt.

Levante draw no bet spelas till 1,65 gånger såsen hos Mr Green.

  Rygga spelet hos mr green – Hämta 100 kronor freebet!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Levante draw no bet
Odds: 1,65
Bolag: Mr Green
Spelstopp: 21:00, fredag 2 april 2021
TV:  cmorefotboll logo
Stream:  cmoreplay logo