Speltips Real Madrid – Real Betis 24/4: Toppmöte

Simon Pålsson Publicerat: 24 april 2021

Real Madrid jagar ligatitel och Real Betis jagar Europaplats. Kanske är det en tuff nöt som väntar Real Madrid den 24 april 2021?

Real Madrid - Real Betis

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod ekluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

En vanlig säsong hade man inte tvekat på att Real Madrid reste sig och verkligen vann en match där man hade kniven mot strupen, men frågan är om det går att lita så mycket på Marängerna inför mötet med Real Betis?

Real Madrid har ingen övertygande säsong bakom sig och det faktum att man har sett klart bättre ut på sistone tycker inte jag räcker för att bli helt säker i sin sak inför lördagens viktiga möte.

Troligen behöver Real Madrid vinna för att bibehålla ett bra momentum i toppen av La Liga och när övriga topplag gör vad man ska finns inte utrymmet riktigt kvar för att tappa poäng i onödan.

Men dessvärre för Real Madrid gäller det att ha fokus på flera håll och det kan bli ett problem här. I veckan väntar semifinal mot Chelsea i Champions League. Det vore nästan konstigt om det inte stal en viss del av lagets fokus.

Real Betis är svårslagna, har fyra raka kryss och spelar en fotboll som ser ut att kunna ge Europa League-plats. Men då behöver man spela den hela vägen in i mål. Jag tror inte att man behöver ge upp bara för att man möter Real Madrid.

Odds i La Liga

Real Madrid hade stora problem med skador förra veckan och tack vare en ganska snårig rapportering är det inte helt givet hur det ser ut i truppen inför den här matchen. Det känns som att Super League-fokuset under veckan har gjort det lite svårt att begripa hur det egentligen ser ut med frånvaron på spelarna.

Men vad vi känner oss trygga med är att Lucas Vazquez och Federico Valverde inte spelar. Det är i sig tunga tapp för hemmalaget, men å andra sidan också sådana som man kan hantera.

Det som tidigare varit ett problem är antalet frånvarande mittbackar, men Raphael Varane sägs vara redo att spela igen, samtidigt som Sergio Ramos närmar sig en comeback.

Men annars kan vi nämna namn som Luka modric, Toni Kroos, Ferland Mendy och Eden Hazard som tveksamma på förhand. Det är alltså välkända spelare vi talar om.

Nabil Fekir är avstängd i bortalaget efter sitt röda kort senast, medan Dani Martin och Victor Camaraasa inte kan spela nu heller. Det är spelare som varit borta under ång tid.

Real Betis +1 (asian handicap) spelas till 2,06 gånger såsen hos Bet365.

  Rygga spelet hos bet365 – Hämta 1250 spelkrediter!

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod ekluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Speltips:

Speltips: Real Betis +1 (asian handicap)
Odds: 2,06
Bolag: bet365
Spelstopp: 21:00, lördag 24 april 2021
TV:  cmorefotboll logo
Stream:  cmoreplay logo

Jämför odds: