Speltips Real Madrid – Villarreal 22/5: Tight avgörande

Simon Pålsson Publicerat: 21 maj 2021

Villarreal har chansen att skicka ligatiteln till den spanska storklubben Atletico Madrid. Det räcker med att man tar poäng borta mot Real Madrid.

Real Madrid - Villarreal

18+ år - Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Nu är det äntligen dags för den sista, helt avgörande omgången i den spanska högstaligan La Liga. Efter en lång och spännande säsong ska allt till att avgöras i den sista omgången, där det är upplagt för något av huvudstadslagen.

Atletico Madrid toppar nu tabellen och har allting i egna händer. Det enda som krävs för att man ska vinna ligatiteln igen är att man faktiskt slår Real Valladolid på bortaplan i den allra sista matchen för säsongen.

Men Real Madrid kan också vinna, men då måste Atletico Madrid tappa poäng samtidigt som Real Madrid vinner hemma mot svårslagna Villarreal.

Dels har Villarreal en Europaplats att spela för, men man är också framme i Europa League-final nästa vecka, och om inte det är ett kvitto på vilken nivå man kan hålla vet jag inte vad som mer krävs.

Kom också ihåg att Villarreal spelade 1-1 hemma mot Real Madrid så sent som i november månad.

Odds i La Liga

Real Madrid har sin vana trogen ett par viktiga spelare borta inför den här mathcen och om det är någonting som oroar är det att man inte ens kan formera sitt bästa lag i det skedet av säsongen när det verkligen hade behövts.

Det ser ut som att Sergio Ramos inte kan spela, men om det finns minsta lilla chans är det klart att han kommer vara med i matchtruppen, och sen också i startelvan om han kan. Men med tanke på att EM-turneringen väntar kanske han inte vill riskera för mycket.

Lucas Vazquez, Daniel Carvajal, Ferland Mendy och även Toni Kroos kommer inte att kunna spela den här så viktiga matchen. Det gör Real Madrid till ett sämre lag.

Villarreal har såklart sitt fokus på vad som väntar i nästa vecka, med Europa League-final, men man kommer ändå att vilja vinna och knäppa Real Madrid på näsan. Juan Foyth och Samuel Chukwueze är tveksamma, medan Vicente Iborra är borta. Däremot är Mario Gaspar och Etienne Capoue tillbaka.

Villarreal +1,5 spelas till 1,75 gånger såsen hos Mr Green.

  Rygga spelet hos mr green – Hämta 100 kronor freebet!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Villarreal +1,5
Odds: 1,75
Bolag: Mr Green
Spelstopp: 18:00, lördag 22 maj 2021
TV:  cmoreplay logo
Stream:  cmoreplay logo

Jämför odds: