Speltips Sevilla – Valencia 12/5: Avsluta snyggt

Simon Pålsson Publicerat: 12 maj 2021

Efter två raka poängtapp är drömmen om en ligatitel död för Sevilla, som nu spelar hemma mot Valencia i spanska La Liga.

Sevilla - Valencia

18+ år - Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Det har nästan inte varit någon som överhuvudtaget har nämnt den spanska toppklubben Sevilla som en reell kandidat till att vinna ligan i Spanien, men faktum är att det inte har varit särskilt långtifrån att det skulle kunna realiseras.

Sevilla är i för sig sex poäng bakom serieledningen nu, men då ska man ha med sig att man bara sista veckan har tappat fem poäng i ligaspelet. Om man vunnit både mot Athletic Bilbao och Real Madrid hade Sevilla legat tvåa i tabellen, poängen bakom Atletico Madrid.

Men det är vad det är och Sevilla kommer inte att stå där som ligamästare i år heller. Den saken är i princip helt säker just nu.

Däremot tror jag att Sevilla gärna avslutar säsongen på ett övertygande vis. Nu har man trots allt säkrat sin plats till Champions League och kan spela avslappnat.

Det är nog det som kommer att sätta tonen på den här matchen, då inget av lagen egentligen har någonting att spela för, men heller ingenting att förlora.

Mål i fokus

I grunden är det här också två oerhört starka lag när det kommer till det offensiva spelet och det är uppenbart att man har sina styrkor i offensiv snarare än någon annanstans i spelet.

Sevilla har i för sig bara gjort 51 mål under säsongen, och har tredje färst insläppta mål i tabellen, men i det här skedet av säsongen har man samtidigt ingenting att förlora och kan kosta på sig mer öppna matcher.

Valencia har gjort flest mål av alla lag på nedre halvan och har en uppåtgående trend när det gäller målskyttet på slutet, även om man fortsätter att släppa in lite för många mål.

Över 2,5 mål spelas till 1,71 gånger såsen hos Mr Green.

  Rygga spelet hos mr green – Hämta 100 kronor freebet!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Över 2,5 mål
Odds: 1,71
Bolag: Mr Green
Spelstopp: 19:00, onsdag 12 maj 2021
TV:  cmorelive logo
Stream:  cmoreplay logo

Jämför odds: