Speltips Valladolid – Atletico Madrid 22/5: Allt i egna händer

Simon Pålsson Publicerat: 21 maj 2021

Atletico Madrid behöver bara ta tre poäng borta mot bottenlaget Real Valladolid för att stå där som spanska ligamästare på lördagskvällen.

Real Valladolid - Atletico Madrid

18+ år - Regler & villkor gäller, Stödlinjen

En enda omgång återstår i den spanska högstaligan La Liga och som säsongen har artat sig ska det helt avgöras nu, både i toppen och botten, i den allra sista matchen. Nog hade man inte kunnat önska sig mer spänning än så här.

Det är nu Atletico Madrid som sitter i förarsätet och som ser ut att stå där som mästare. Det enda man behöver göra är egentligen att vinna sin sista match, göra jobbet helt enkelt, och då kommer man att stå där som nya mästare. Igen.

Det här är dock en säsong som Atletico Madrid borde ha avgjort för länge sedan, med tanke på att man drog ifrån tidigt och hela tiden har haft ett långt avstånd till övriga topplag. Men efter en sämre vårsäsong, och en skada på Luis Suarez, har det blivit onödigt spännande.

Formen är inte heller den bästa och man känner sig inte helt trygg med att backa Atletico Madrid inför den här matchen. Men går det ens att klanta sig nu?

Det är den stora frågan som ska till att besvaras, men man spelar hemma mot ett Real Valladolid som har en tendens att sprattla till ibland. Nu ligger man på nedflyttningsplats och enda chansen att rädda kontraktet är att vinna mot Atletico Madrid.

Öppen historia

Atletico Madrid spelar ofta en kontrollerad fotboll med fokus på den defensiva organisationen och det är det som har varit segerreceptet ofta. Men den här säsongen har man inte sett alls lika starka ut defensivt och har faktiskt hela fyra förluster. Det är ju inte skrämmande många, men kanske lite för många?

Inför den här matchen saknar Atletico Madrid också mittbacken Stevan Savic, medan Thomas Lemar är tveksam till spel. Men Luis Suarez är med och är det någon som ska stå där som hjälte måste det ändå vara anfallaren från Uruguay?

I hemmalaget är Roberto Jimenez och Ruben Alcaraz avstängda, medan Kenan Kodra och Raul Garcia inte kan spela på grund av skador. Det är tyngre tapp för en tunnare trupp.

Under 3 mål (asian handicap) spelas till 1,76 gånger såsen hos Mr Green. Nu är det dags för Atletico Madrid att täppa till på allvar.

  Rygga spelet hos mr green – Hämta 100 kronor freebet!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Lag 1 vinner
Odds: 2,00
Bolag: Unibet
Spelstopp: 13:00
TV:  cmoresport logo
Stream:  unibettv logo

Jämför odds: