Speltips West Bromwich – Chelsea 26/9: Stort favoritskap

Simon Pålsson Publicerat: 24 september 2020

Artikeln innehåller annonser. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

West Bromwich Albion eller WBA gäller som klar underdog inför mötet med Chelsea i Premier League den 26 september 2020.

  Rygga vårt speltips hos Betsson!
Annons. Nya kunder hos Betsson. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Det är en säsong som ännu inte är särskilt många matcher gammal, men som på några sätt känns lite mer ojämn än på ett par år. Liverpool och Manchester City ser den här säsongen ut att få konkurrens av ett par andra lag, som också har spännande saker på gång.

Då tänker jag främst på Londonlagen Chelsea, Arsenal och Tottenham Hotspur. En sak är säker och det är att jag inte räknar West Bromwich Albion dit.

West Bromwich Albion har som nykomlingar fått en mardrömslik start på säsongen, med två raka förluster och riktigt svaga prestationer. Det krävs ofta ett par steg upp i prestation för att kunna ta poäng i Premier League, och än så länge känns det ganska avlägset för West Bromwich Albion.

Chelsea däremot ser starka ut, och då ska man ha med sig att laget inte har fått alla bitar på plats i det nya lagbygget. När spelarna har byggt relationer och på ett tydligare sätt kan dra nytta av varandra kommer man också att ha ett starkare lag efter alla förstärkningar under sommaren.

Chelsea måste vinna

West Bromwich Albion ser ut att bli ett lag som får kämpa i botten av tabellen, och inledningen på äventyret i Premier League har verkligen inte blivit vad laget hade hoppats på inför. Det känns som att saker och ting måste falla på sin plats snabbt för att det här inte ska bli en jobbig säsong. Det som oroar inför den här matchen mot Chelsea är inte bara att möter en av seriens svåraste motståndare, man får dessutom göra det utan ett par tunga spelare.

Kieran Gibbs är avstängd, och Kenneth Zohore är skadad. Conor Gallagher är utlånad från Chelsea och får inte spela av den anledningen. Å andra sidan blev han precis klar för West Bromwich Albion och är rimligen inte aktuell av den anledningen heller. Vad gäller halvskadade eller tveksamma spelare kan vi lägga till Kamil Grosicki, Hal Robson-Kanu och Ahme Hegazi. Det återstår att se om dessa tre kan spela matchen.

Vem som däremot kan spela är Branislav Ivanovic, som troligen kommer att spela ett känslosamt möte mot sitt gamla lag. West Bromwich Albion har värvat in den serbiske försvararen inför säsongen med förhoppningar om att han ska ge lite stadga åt försvarsspelet. Låt oss se om han kan styra upp det hela när han nu väntas spela sin första match i Premier League sedan återkomsten.

Chelsea har släppt fram flera nya spelare rean nu, men Hakim Ziyech är skadad och har inte kunnat debutera än. Samma sak gäller för Christian Pulisic, som dock skulle kunna få minuter här. Billy Gilmour dras även han med en skada.

I mina ögon är det klasskillnad här och någonting annat än en vinst för bortalaget hade förvånat stort.

Chelsea -1,25 (asian handicap) spelas till 1,89 gånger såsen hos Betsson.

Annons:
  Rygga spelet hos betsson – Få upp till 100 kr bonus!
Annons. Nya kunder hos Betsson. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Speltips:

Speltips: Chelsea -1,25 (asian handicap)
Odds: 1,89
Bolag: Betsson
Spelstopp: 18:30, lördag 26 september 2020
TV:  viasatpremium logo
Stream:  viaplay logo

Jämför odds: