Speltips inför Barcelona – Getafe 11/2: Tydlig favorit

Simon Pålsson Publicerat: 11 februari 2018

Favoritskapet är så väldigt tydligt inför lördagens möte mellan FC Barcelona och Getafe i La Liga. Det öppnar för ett favoritspel till närmare dubbla såsen.

FC Barcelona på hemmaplan. I ligaspelet. Med ett mediokert motstånd på andra sidan. Den här historien har berättats många gånger förr och så gott som alltid slutar den på samma vis. Det är ingen vidare spänning i alla fall, det vågar vi påstå.

På lördagen spelar alltså Barcelona hemma mot Getafe och med tanke på tabelläget finns det inget snack om saken vilka som är favoriter. Barcelona går dessutom in i Champions League först en vecka senare än en drös andra lag och behöver därför inte ta den tävlingen i beaktande här.

Snarare tror vi att hemmalaget går ut stenhårt här och gärna bjuder sin hemmapublik på underhållning. Det är ingen tvekan om vilket lag som är bäst och med tanke på att motivationen bör vara hyfsat på plats lär det också synas i resultatet. Det är klasskillnad och det lär resultera i en bekväm seger för Barcelona. Det vågar vi påstå. Det går att argumentera för att ligaspelet är i stort sett avgjort, men på hemmaplan finns det sällan en bromspedal att tillgå.

Getafe orkar inte stå emot

Föga förvånande är Barcelona enormt klara favoriter enligt spelbolagen och det går att förstå på alla sätt. Det finns egentligen ingenting som talar för Getafe, förutom möjligtvis att laget nu inte förlorat sedan den 6 januari borta mot Atletico Madrid. Då blev det 2-0 och tanken på att Barcelona inte skulle vinna än mer övertygande än ett för året offensivt halvsvagt Atletico Madrid känns väldigt tveksam.

Ser vi till Barcelonas och Getafes inbördes möten är fördelen också tydlig, speciellt när Barcelona står som hemmalag. 6-0 är ett resultat som har varit återkommande och även fall vi inte tror på fullt så stora siffror nu lär vi prata om en bekväm segermarginal.

Barcelona -2,5 spelas till 1,98 gånger såsen hos Bethard.

  Rygga spelet hos Bethard – Få upp till 1 250 kr bonus!

Speltips:

Speltips:  FC Barcelona -2,5
Odds:  1,98 (Jämför alla odds)
Bolag:  Bethard (Upp till 1 250 kr bonus)
Spelstopp:  16:15, söndag 11/2
TV:   viasatfotboll logo
Stream:   viaplay logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades: