Speltips inför Valencia – Real Betis 4/3: Spanskt kvällsmöte

Simon Pålsson Publicerat: 4 mars 2018

Det sena spanska ligamötet mellan Valencia och Real Betis är som upplagt för en målfest – åtminstone om du frågar spelbolagen. Den uppfattningen är det inte säkert att vi delar i vårt speltips.

Det finns någon slags märklig unison överenskommelse mellan spelbolagen att söndagens sena spanska ligamatch, den som har avspark så sent som 20:45, kommer att bli en målrik sådan den här helgen. Lagen som dukar upp underhållningen är Valencia och Real Betis.

Visst, det finns en hel del saker som faktiskt talar för att vi får se en målrik historia här. Vad gäller hemmalagets facit har laget inte hållit nollan på 1,5 månad. Det kryllar av insläppta mål i match efter match, något som gjorde att perioden kring månadsskiftet januari-februari var horribelt rent poängmässigt.

Nu har Valencia skärpt till sig i det avseendet och har 10 poäng av 12 möjliga på slutet, men målen fortsätter att släppas in. Å andra sidan finns det en annan stabilitet nu och kanske ligger den där hållna nollan bara runt hörnet?

Spelbolagen överskattar målmarknaden

Real Betis, som efter en stark säsong återfinns på den övre halvan av tabellen med god marginal gentemot den nedre halvan, har också en ganska fin trend på sistone. Laget har tagit tio poäng på sina fem senaste matcher, där förlusten mot Real Madrid (3-5 hemma) är lagets enda mina. Det går att leva med. På sistone har det dock inte sprakat fullt så mycket och laget har nu tre hållna nollor på sina fyra senaste. Stabilitet bakåt med andra ord.

Trots det här är spelbolagen överens om två saker. Dels att det kommer att bli målrikt här, men också att Valencia kommer att vinna det här enkelt. Ingen av tankarna känns tillräckligt starka för att vi ska ställa oss i samma led. Snarare tror vi att spelbolagen överskattar målmarknaden lite väl mycket. Det märks inte minst vad gäller spelet båda lagen göra mål, som ger runt blygsamma 1,60 gånger pengarna. Det är självklart inte spelvärt.

Nej, här tror vi på en mer målsnål historia än vad spelbolagen är inne på.

Under 3,5 mål till 1,76 gånger såsen hos Bwin är ett bra spel till det oddset. Då kan det fortsatt bli 2-1 till hemmalaget och plötsligt är alla nöjda och glada.

  Rygga spelet hos Bwin – Få upp till 250 kr bonus!

Speltips:

Speltips:  Under 3,5 mål
Odds:  1,76 (Jämför alla odds)
Bolag:  Bwin (Upp till 250 kr bonus)
Spelstopp:  20:45, söndag 4/3
TV:   viasatfotboll logo
Stream:   viaplay logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades: