Speltips West Brom – Arsenal 25/8: Skrälläge

Simon Pålsson Publicerat: 24 augusti 2021

West Bromwich Albion går som tåget i Championship och gäller inte som en så pass stor underdog som man hade kunnat tro mot Arsenal i Ligacupen.

West Bromwich - Arsenal

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Vid en snabb okulär besiktning av resultatraden så här i inledningen av säsongen kan vi enkelt konstatera att den har varit helt annorlunda för West Bromwich Albion i Championship och för Arsenal i Premier League.

West Bromwich Albion må spela i en division som man själva inte tycker att man hör hemma i, men den svaga säsongen förra året gjorde att man ramlade ur Premier League. Av allt att döma gör man sitt yttersta för att kunna ta sig upp direkt.

West Bromwich Albion fick i för sig bara 2-2 borta mot ett annat förmodat topplag, AFC Bournemouth i premiären, men har därefter tre raka vinster i imponerande stil. Det är med andra ord ett lag som plötsligt har vind under sina segel.

Nu ska man spela mot ett Arsenal som har öppnat säsongen med två raka förluster i Premier League och som rimligen måste rotera en hel del i laget den här matchen. För på lördag spelar man ett livsviktigt möte borta mot Manchester City. En viktig match för Mikel Arteta personligen, när han möter sin tidigare arbetsgivare.

Men kanske framförallt är det en viktig match för Arsenal som klubb, för deras självbild, och för fortsättningen på säsongen. En förlust där skulle plötsligt innebära noll poäng på tre matcher och en jumboplats i tabellen. Det är inte direkt vad man behöver inför det tuffa schemat som sedan väntar senare i höst.
VÄRLDENS MEST POPULÄRA SPELBOLAG! Vill du spela hos världens största spelbolag, som har odds på allt du kan tänka dig? Hos bet365 får du dessutom hela 1 250 spelkrediter som ny kund. Läs mer eller registrera dig här!

  Till bet365!

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod ekluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

West Bromwich Albion kan skrälla

Att Arsenal måste rotera en hel del i laget gör att det lag man tar sig an matchen mot West Bromwich Albion med förmodligen inte håller samma klass.

Det är också välkänt att storklubbarna prioriterar Ligacupen allra längst ner och är det någonting turnering som Mikel Arteta bör vaska är det i mina ögon Ligacupen.

Men alldeles oavsett det är West Bromwich Albion ett starkt lag just nu och med tanke på den positiva anda som man har fått in i sitt lag finns det ingenting som talar för att man inte skulle kunna skrälla mot Arsenal, med eller utan kraftig rotation hos gästerna.

Enligt spelbolagen är West Bromwich Albion såklart underdog, men det är också där vi tycker att värdet inför matchen ligger.

West Bromwich Albion +0,5 spelas till 1.93 gånger insatsen hos bet365. Det är alltså samma spel som dubbelchans 1X.

  Rygga spelet hos bet365 – Hämta 1250 spelkrediter!

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod ekluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Speltips:

Speltips: West Bromwich Albion +0,5
Odds: 1.93
Bolag: bet365
Spelstopp: 21:00, onsdag 25 augusti 2021
TV:  viasatpremium logo
Stream:  viaplay logo

Jämför odds: