Speltips GAIS – Öster 4/5: Topplag

Simon Pålsson Publicerat: 4 maj 2021

Två topplag i Superettan gör upp om tre viktiga pong tisdagen den 4 maj 2021. GAIS spelar då hemma mot Östers IF.

GAIS - Östers IF

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Det är ingen särskilt gammal sösong som vi har bakom oss, med bara tre fulla omgångar spelade i Superettan, men man kan väl redan nu se vissa tendenser som inte går att blunda för.

En är att IFK Värnamo tagit steg i sin utveckling och nu ser ut att vara ett lag som faktiskt kan vinna fler matcher i följd, och inte bara fokuserar på att vara en talangutvecklare av hög klass. Det är fortfarande en klubb som kan nå högre höjder.

Men att man ska toppa Superettan hela säsongen ser jag som föga troligt. Då är tvåan Helsingborgs IF troligare som utmanare. Där har man varit obesegrade efter fyra matcher och har dessutom gjort det väldigt bra på transfermarknaden inför säsongen. Flera av nyförvärven har stuckit ut hittills.

Men nog om det, för bakom dessa båda lag hittar vi Östers IF och GAIS, på två vinster och ett kryss vardera under säsongsinledningen.

Nu ska lagen göra upp om tre viktiga poäng och det är uppenbart att laget som vinner här kommer att slå följe med övriga lag i toppen. Östers IF kan gå upp i serieledning vid vinst, och likaså för GAIS.

Två organiserade lag

Östers IF har numera den spännande tränaren Denis Velic som huvudansvarig och det är uppenbart att han på kort tid lyckats sätta en tydlig prägel på lagets sätt att spela.

Stefan Jacobsson är den som tagit över GAIS och han är känd för sitt starka sätt att organisera lag på. Det har fått stark effekt redan, med tre matcher utan förlust, och faktiskt inget insläppt mål efter tre raka matcher.

Det är två defensivt sett skickliga lag som nu gör upp och det är också där jag landar inför den här matchen i Superettan.

Under 2,5 mål spelas till 1,68 gånger smeten hos Betsafe.

  Rygga spelet hos betsafe – Hämta 100 kr bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Under 2,5 mål
Odds: 1,68
Bolag: Betsafe
Spelstopp: 18:30, tisdag 4 maj 2021
TV:  dplay logo
Stream:  dplay logo

Jämför odds: