Speltips Halmstad – Akropolis 25/7: Enkel vinst i Superettan

Simon Pålsson Publicerat: 24 juli 2020

Artikeln innehåller annonser. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Halmstads BK måste gälla som enorma favoriter hemma mot bottenlaget Akropolis i Superettan lördagen den 25 juli 2020.

  Rygga vårt speltips hos Unibet!
Annons. Nya kunder hos Unibet. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Det är ingen hemlighet att det klassiska halländska laget Halmstads BK gick in i den här säsongen som en av de stora favoriterna till att ta sig upp till det allsvenska finrummet igen. Med tanke på den historia som klubben har var det inte särskilt förvånande – och inte heller med tanke på spelartruppen som finns.

Halmstads BK leds just nu av den meriterade tränaren Magnus Haglund, och som om det inte vore nog med det har man lagkaptenen Andreas Johansson i mittlåset. Det är en spelare som verkligen leder laget med järnhand och som tagit HBK upp i toppen igen.

Inledningen på säsongen har också varit bra för Halmstads BK, som sett till att vara med från start. Som vanligt gäller det att ha en bra start i Superettan och är det någonting vi har lärt oss de sista åren är att det just är viktigt att inte hamna på efterkälken tidigt.

Men frågan är om det inte var extra viktigt en sådan här säsong, med tanke på att Halmstads BK har så stor press på sig, och att serien spelas på ett mer komprimerat sätt som gör att man inte får hamna i en tidig svacka. Då kan loppet vara kört direkt.

Men Halmstads BK har alltså hanterat det bra och är serieledare inför helgens omgång med 16 poäng på sina 7 inledande matcher. Det är ett starkt poängsnitt som man ligger på, och fortsätter HBK på den inslagna vägen lär Allsvenskan vara nästa stopp.

Halmstads BK är favoriter

Så vad är det som väntar Halmstads BK den här lördagen? Jo, det är ett tufft motstånd som väntar, med tanke på att det är en nykomling som inte har så mycket att förlora. Det är en ständig faktor att ha med sig när man ska reka inför sådana matcher, att laget som är klar underdog egentligen inte har mycket att förlora.

Akropolis är, lite taskigt sagt kanske, ett begynnande bottenlag i våra ögon, men har ändå fått en bra start på säsongen med två vinster och fyra kryss. Att man bara har en förlust på sju omgångar som nykomlingar är ingenting annat än imponerande. Det här gör att man har tio poäng och ligger sexa, med fem poäng upp till positiv kvalplats, men bara fyra poäng till negativ kvalplats. Det kan alltså svänga snabbt och här ska man inte luras för mycket av tabellen i sig.

Det finns inga tidigare möten att prata om inför den här matchen – och vi litar på att HBK gör det jobb som man måste göra för att bibehålla serieledningen.

Halmstads BK -1 (asian) spelas till 1,74 gånger såsen hos Unibet.

Annons:
  Rygga spelet hos Unibet – Få upp till 100 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips: HBK -1 (asian)
Odds: 1,74
Bolag: Unibet
Spelstopp: 17:30, lördag 25 juli
TV:  dplay logo
Stream:  dplay logo