Speltips inför GAIS – Halmstads BK 13/9: Ångestmöte

Simon Pålsson Publicerat: 13 september 2019

Det blir ett målfokus inför det första mötet den här helgen i Superettan när GAIS tar sig an Halmstads BK på hemmaplan fredagen den 13 september 2019.

Annons:

Efter en tids ledighet är det nu åter dags att sätta tänderna i Superettan, som redan på fredagen bjuder på sin första match för helgen. Nu går vi in i slutfasen av säsongen och låt oss bara säga att det verkligen är nu det ska avgöras, såväl i botten som i toppen.

Med åtta omgångar kvar att spela av Superettan börjar det allt mer likna skarpt läge för flera av lagen, då allra främst i bottenskiktet av tabellen. I skrivande stund har varken GAIS eller Halmstads BK säkrat vad som kan betecknas som ett nytt kontrakt.

Dessa båda lag gör också upp på fredagskvällen och det här är ett möte som har någonting alldeles extra så här på förhand. Detta trots att man inför säsongen såg det här som två potentiellt toppjagande lag. Men säsongen har sannerligen inte blivit vad något av lagen hade hoppats på.

Mål i fokus igen

Det första mötet mellan lagen, det som alltså spelades tidigare under säsongen, slutade 2-1 i en match där båda lagen hade mycket målchanser. Det råder ingen tvekan om att det, inte minst i GAIS, är offensiven som är styrkan medan defensiven verkligen behöver jobbas med.

Som tabellen ser ut nu är GAIS också laget i starkast behov av poäng. Det är nämligen bara en poäng ner till kvalplatsen. Det är Syrianska som ligger på den platsen nu. Att behöva kvala för att stanna kvar i Superettan vore ingenting annat än förödande för självbilden.

Halmstads BK sågs inför säsongen som en av favoriterna, men resultaten har uteblivit. Det går inte heller att anklaga nya tränaren Magnus Haglund för att ha fått ordning på torpet.

Här tror vi att båda lagen får svårt att hålla nollan.

Båda lagen göra mål spelas till 1,76 gånger krämen hos Bethard.

Annons:
  Rygga spelet hos Bethard – Få upp till 1 000 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips:  Båda lagen göra mål
Odds:  1,76 (Jämför alla odds)
Bolag:  Bethard
Spelstopp:  19:00, fredag 13/9
TV:  cmorelive logo
Stream:   cmoreplay logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.