Speltips inför IK Frej – Halmstads BK 18/10: Superettan är tillbaka

Simon Pålsson Publicerat: 13 oktober 2019

Halmstads BK klär i rollen som favoriter, men vårt spel hämtas från målmarknaden inför mötet mot IK Frej i Superettan.

Annons:

Efter ett längre uppehåll för landslagsspel runt om i Europa är det äntligen dags för det som alla egentligen helst sysslar med – klubblagsfotboll i inhemska ligor. Nu är det sannerligen skarpt läge på många ställen runt om i vårt avlånga land.

För efter en lång säsong är det nu dags att summera året om ett par omgångar. Vilka lag tar sig uppåt från Superettan? Vilka ramlar ner? Det är frågor som snart kommer att besvaras.

Därför är det som nu väntar tre vansinnigt intressanta omgångar där vi kommer att sitta som på nålar. Det kör igång redan på fredagskvällen med ett möte av stor vikt för bottenstriden. IK Frej får då besök av Halmstads BK.

IK Frej ligger just nu på negativ kvalplats, med fyra poäng upp till Västerås SK strax över strecket. Det går alltså att avancera om stjärnorna står rätt på deras himmel under avslutningen på säsongen. Samtidigt måste man hålla undan för BP och Östers IF som jagar underifrån.

Annons:

Halmstads BK har rest sig

Halmstads BK utsågs till stora favoriter inför den här säsongen och på upptaktsträffen var det allra flest som höll Halmstads BK som den självklara favoriten att ta sig upp till den allsvenska fotbollen. Så har det inte riktigt blivit och med 37 poäng på kontot kan vi konstatera att det redan nu är dött lopp.

37 poäng innebär också att Halmstads BK i praktiken har säkrat nytt kontrakt. Det är väl skönt att kunna lägga det bakom sig.

Slutet på det här året handlar om att avsluta med stil, men utan någon press. Därför tror vi ändå att hallänningarna kan göra det bra i de sista omgångarna när det bara är att tuta och köra.

Över 2,5 mål spelas därför till 1,64 gånger såsen hos Unibet.

Annons:
  Rygga spelet hos Unibet – Få upp till 500 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips:  Över 2,5 mål
Odds:  1,64  (Jämför alla odds)
Bolag: Unibet
Spelstopp:  19:00, fredag 18/10
TV:   cmorefotboll logo
Stream:   cmoreplay logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 
Annons: