Fotbolls-VM 2018 bästa oddsbonusar & kampanjer

Fotbolls VM 2018 är här! Här hittar ni spelbolagens bästa oddsbonusar och kampanjer till festen. Från sommarens mästerskap kommer Spelbloggare.se leverera allt för den som vill kombinera fotbollen med betting – och här presenterar vi de bästa oddsbonusarna till vad som komma skall. Här nedanför ser ni de bästa oddsbonusarna och kampanjerna just nu. Listan uppdateras dagligen.

Veckans oddsbonus: Vecka 25 juni 2018

1 000 kr bonus och riktigt höga odds!
Spelbolaget Ohmbet har skruvat upp oddsen under VM och ger nya kunder 1 000 kr bonus för att testa dem!
  Hämta din bonus här!


 

Älskar du sport?
Älskar du fotboll?
Älskar du att tippa?
… Precis som vi!

Då är det som bäddat för den perfekta sommaren! Fyra års väntan är över och VM 2018 här. Mästerskapet utspelas i Ryssland, dessutom med svensk medverkan efter succékvalet toppat med playoffvinsten över Italien.

Om ni ska spela på mästerskapet rekommenderar vi varmt att ladda upp spelkassan med nya, fräscha bonusar – dels för att få mer att spela för, men även för att kunna hitta de bästa oddsen på spelen som siktet är inställt på. Att ha flera spelbolag i portföljen är ett av fundamenten för att kunna kamma hem stålar på oddsspel.

Hos oss på Spelbloggare hittar ni de 30 bästa oddsbonusarna just nu. Guiden uppdateras varje dag och där hittar ni ett flertal unika bonusar för just våra läsare – med större summor och bättre villkor.

Ni kan lita på att vi enbart rekommenderar ansedda bookies, med schyssta villkor och bra sportbooks.

Under mästerskapet kommer vi på Spelbloggare även leverera er de bästa speltipsen, till alla matcher, och presentera de bästa kampanjerna. Annat material av blandad kompott, som podcasts – med sport- och medieprofilerna Jonas Dahlquist och Sladjan Osmanagic – kommer också dagligen finnas nytt och fräscht av. 

Den stora premiärmatchen spelas mellan Ryssland och Saudiarabien, torsdagen den 14/6, 17:00, innan det på allvar drar igång under de påföljande dagarna. Bland annat står tungviktsmötet mellan Spanien och EM-mästarna Portugal redan på fredagskvällens meny.

Allt som allt är det 32 nationer som ska mäta krafterna med varandra, varav alla förutom värdnationen Ryssland behövt kvala dit. Grupperna är åtta till antalet, med fyra medverkande i. De två bästa avancerar vidare till slutspel och ettorna lottas mot tvåor i den första utslagsfasen.

Gruppspelets motståndare för Sverige står Sydkorea, Mexiko och Tyskland för. Där är tyskarna kraftiga favoriter och väntas ta hem förstaplatsen utan större problem, medan övriga nationer ser desto mer svårskiljaktiga ut. Premiären spelas mot Sydkorea och i en sådan match finns det inte utrymme till att tappa och ännu mindre förlora.

Mästerskapets stora favoriter är Brasilien, Tyskland, Spanien, Frankrike, Argentina och Belgien. Det är de enda nationer som står under eller runtom tio gånger pengarna-strecket i att vinna hela kalaset. Vem placerar du ditt vinnarspel på?

By