Guide & bonuskod: William Hill Sverige: Bonusar, kampanjer och mycket mer!

Bonuskods William Hill Sverige
William Hill är den klassiska spelbolaget från England men som finns helt på svenska. Här guidar vi er till deras bonus och alla viktiga aspekter som insättningar, uttag, omsättningskrav, bonuskoder och mycket mer.

Ända sedan 1934 har William Hill funnits som sportbookie och 1998 äntrade de cybervärlden. Under åren har de utvecklats i rask takt, till ett av de mest solida alternativen att spela hos runtom i världen. Varför? Framförallt – de fantastiska oddsen.

William Hill bonus: 1 000 kr extra

William Hill ger sina nya kunder en generös välkomstbonus värd 100% upp till 1 000 kronor. Med andra ord, sätt in 1 000 kr, få 2 000 kr att spela för.

Klicka här för att hämta bonusen värd 1 000 kr!

Gör stor skillnad att ha exempelvis 2 000 än hälften av det vid start, speciellt om man ska försöka spela efter ett system som är i förhållande till kassan.

Bonussumman måste omsättas 8x till odds över dubbelt innan möjligt uttag.

Galet utbud av bankmetoder

Insättning: Kredit-/kontokort, VISA, Dinersclub, Mastercard, Maestro, PayPal, Neteller, CashDirect, Ukash, Clickandbuy, Paysafecard, Skrill, Local Bank Transfer, WebMoney, UseMyFunds, Przelewy24, Sofortüberweisung, Giropay, Nordea, Abaqoos, iDEAL, Moneta.ru, Instadebit, POLi, Euteller, eKonto, Eps, Multibanco, BankLink, Teleingreso, Trustly, Neosurf, Bank transfer, Personlig check, Entropay, Trustpay, Astropay, Qiwi, Sporopay, Toditocash, Yandex money, Western Union

Uttag: Kredit-/kontokort, VISA, Mastercard, Maestro, Dinersclub, Entropay, Skrill, Paypal, Neteller, clickandbuy, WebMoney, YandexMoney, VISA Qiwi Wallet, Monetaru, Comgate, Banklink, eKonto, eps, Euteller, Fast Bank Transfer, Giropay, iDEAL, Instadebit, Poli, Przelewy24, SafetyPay, Sofort, Sporopay, Trustly, Trustpay, UseMyServices, Cash Direct, Paysafecard, Abaqoos, Astropay, Western Union, Bank Transfer, Check.

Hos William Hill är utbudet på bankmetoder unikt stort – finns det en annan aktör som ens kan mäta musklerna med dem på det här området? Ytterst tveksamt. Saknar du ett debit-/kreditkort? Varför inte använda exempelvis Skrill eller skriva en check? Utbudet är nästan lika stort för att sätta in som att ta ut från kontot – och självfallet sker överföringarna säkert med europeiska mått mätt.

Superba odds – och ett bra utbud

Det som kanske framförallt utmärker William Hill är deras fantastiska odds. Stora summor, ofta upp mot 98% på en 1×2-marknad i de större sporterna, länderna och serierna, betalas tillbaka till kunderna – det är sällan spelbolagen kan vara så pass generösa.

Allt som kan tänkas kan spelas på – från fotboll till TV-serier. Eftersom spelbolaget är brittiskt, riktar de också in sig på den typen av sporter och marknader lite extra.

William Hill kundtjänst

William Hill har precis som många av de större bolagen en väldigt bra support. De erbjuder till exempel ett gratis 020-nummer från Sverige så det är gratis att ringa supporten. Man kan givetvis även nå den svenska supporten via e-post på [email protected] Utöver detta finns en utförlig FAQ (vanliga frågor) där man hittar svar på de flesta frågorna. De har även en livechatt som är öppen om man är ute efter snabbare svar på enkla frågor.

William Hill Sport

William Hills hjärta är sportbetting och odds. Deras slogan hemma i England är till exempel ”The Home of Betting”. Ni hittar ett otroligt brett utbud av sporter och ligor, även här hemma i Sverige. När denna guide skrevs erbjöd William Hill till exempel 250 olika spel på matcher från Europa League och 100 spel på SHL. Till detta tillkommer givetvis en livebettingtjänst som erbjuds till nästan samtliga matcher.

William Hill iPhone / Android app

William Hill erbjuder både en iPhone app samt en app för Android. Om ni använde iPhone hittar ni den direkt i App Store, det är bara att söka efter William Hill. Använder ni Android finns den tyvärr inte i Google Play då de inte tillåter appar från spelbolag. Men den går att ladda ner manuellt och installera.

Livestreaming och radio i toppklass

Vill man piffa till spelupplevelsen lite extra? Att se matcherna live kan då vara att rekommendera – William Hill sänder fotboll, tennis och ishockey för exempel. Dessutom stora event från sporterna, i utmärkt kvalité.

Om det inte finns möjlighet att se matcherna, har de även radiorapporterade event, vilket passar den som är i farten eller är sysselsatta med annat just då – men ändå vill följa med i händelserna, minut för minut och sekund för sekund.

Betyg:

William Hill – 9/10

Design och funktion: 8,5
Utbud: 9,00
Hur höga odds: 10,00
Support: 9,0

Positivt:
Grymma odds
Superb livestreaming- och radiotjänst
Prickfria på nästan alla områden

Negativt:

Kan vara vissa köer till supporten, som inte alltid finns på svenska

 

Det är tveklöst att William Hill tillhör det absoluta toppskiktet i spelbolagsdjungeln. De har en stor rutin på marknaden och utvecklats till en fenomenal bookie – de har allt som kan krävas och på flera områden mer än så.

Något som utmärker William Hill från konkurrenterna är deras marknadsledande starka odds. Extremt mycket återbetalas till kunderna och således blir det enklare att hitta spelvärde när spel ska placeras.

I slutändan är det det man vill ha – en helgjuten sajt med starka odds. Vad mer kan krävas?

Testa du med! Klicka här för att hämta bonusen värd 1 000 kr!

Skrivet av: