Speltips inför Björklöven – Modo Hockey 23/9: 1X2-spel

Simon Pålsson Publicerat: 23 september 2019

Allt fokus riktas mot mötet mellan Björklöven och Modo Hockey – en jämn historia som väntar – i Hockeyallsvenskan den 23 september 2019.

Annons:

Då är vi åter framme vid en härlig måndagskväll med intensiv hockey från den svenska andraligan i ishockey – Hockeyallsvenskan. Sin vana trogen bjuder ligan på en rad matcher samma kväll och ur ett spelperspektiv är det här perfekt.

I det här speltipset fokuserar vi på mötet mellan Björklöven och Modo Hockey, två lag som vi har gjort oss vana vid att kunna se i Hockeyallsvenskan.

Båda lagen står på en spelad match var så här långt. För Björklöven blev det vinst på bortaplan i premiären – med fem gjorda mål framåt och bara ett insläppt. Det gör att Umeålaget i skrivande stund är serieledare.

Modo Hockey däremot kryssade sin match, 3-3 efter ordinarie tid, och visade återigen på att man är ett offensivt frejdigt lag. Nu ska vi se hur bortaspelet ser ut den här hösten.

Annons:

Spel på 1×2-marknaden

Det råder ingen tvekan om att det här är två lag som brukar spela intensiva, jämna matcher mot varandra. Det är också två lag som har cementerat sig som riktigt hockeyallsvenska lag – med allt vad det innebär. I ärlighetens namn har varken Björklöven eller Modo Hockey varit särskilt nära att varken ramla ur eller ta sig upp på ett bra tag. Det mesta pekar väl på att den här säsongen blir någonting liknande – även fall känslan är att det här är ett drömår att försöka ta sig upp till SHL eller åtminstone fram till kvalet.

Senast lagen möttes vann Modo Hockey med 4-1 och faktum är att laget har tre vinster på sina fyra senaste matcher mot Björklöven. Men trenden är så svag och marginalerna så oerhört små att det här egentligen inte är någonting vi ska ta fasta på. Alls.

Vår känsla är dock att vi åter står inför ett jämnt möte mellan två i grunden jämna lag, klubbar och spelartrupper.

X (oavgjort) spelas till 3,95 gånger såsen hos Bethard.

Annons:
  Rygga spelet hos Unibet – Få upp till 1 000 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips:
Odds:  (Jämför alla odds)
Bolag: Unibet
Spelstopp:  19:00, måndag 23/9
TV:   cmorehockey logo
Stream:   cmoreplay logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

 

 
Annons: