Speltips inför Björklöven – Tingsryd 15/2: Hockeyallsvenskan

Simon Pålsson Publicerat: 15 februari 2020

Tingsryds AIF vann visserligen sin senaste match i Hockeyallsvenskan, men gäller som klar underdog inför matchen borta mot IF Björklöven.

  Spela IF Björklöven (första perioden) till 1,71 hos Casumo!
Annons. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Lördagar är i vanliga fall den veckodag som helt ägnas åt matcher från SHL, men den här veckan tycker vi oss ha anledning att unna oss en blick mot den sena matchen från Hockeyallsvenskan. För att klämma in en omgång till har man alltså lagt till matchen mellan IF Björklöven och Tingsryds AIF här.

Ni är säkert många som minns den senaste matchen mellan lagen? Då vann IF Björklöven med svindlande 7-0 på hemmaplan. Publiken i Umeå var i fullständig extas den gången. Det kan också ha att göra med att det var i mellandagarna och att stämningen generellt sett är väldigt fin just där och då.

Men faktum är att IF Björklöven har vunnit samtliga tre omgångar den här säsongen mot Tingsryds AIF. 7-0, 4-0 och 3-0 har resultaten varit hittills. När man kliver in med svindlande 14-0 i inbördes möten har man ett stort psykologiskt övertag på sina motståndare. Det säger sig själv.

Därför går det inte att hålla IF Björklöven som någonting annat än enormt klara favoriter inför lördagens möte med Tingsryds AIF – där vi har hittat ett speltips som vi verkligen tycker sticker ut på förhand.

Annons:

Dödsstöten direkt

Tingsryds AIF tog en tung vinst med 5-1 hemma mot Västervik senast, och kanske kan det vara en seger som gör att man nu kan bygga vidare på lite positiv energi. Tingsryds AIF hade innan en sämre trend med en rad förluster, däribland mot jumbon AIK Hockey.

Som det ser ut nu ska det mycket till för att Tingsryds AIF inte spelar i Hockeyallsvenskan nästa år – det finns en buffert med poäng ner till de allra tydligaste bottenlagen – men innan hela säsongen är i mål går det aldrig att vara säker.

Tingsryds AIF har också chansen att nå kvalserien. Den är faktiskt inte mer än tre poäng bort. Men låt oss konstatera att det här inte är ett lag som är moget för att ens nämnas i diskussionen om SHL. Det känns för långt borta.

IF Björklöven dominerar i sin tur i toppen och bör rimligen få en skaplig chans att vinna ett SHL-kontrakt inför nästa säsong. Som ett led i den satsningen tror vi att man kör över Tingsryds AIF här.

IF Björklöven att vinna första perioden spelas till 1,71 gånger såsen hos Casumo.

Annons:
  Rygga spelet hos Casumo – Få upp till 1 000 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips:  IF Björklöven vinner (första perioden)
Odds: 1,71
Bolag: Casumo
Spelstopp:  18:00, lördag 15/2
TV:  cmorelivetva logo
Stream:  cmoreplay logo

 
Annons:


Annons: