Speltips inför Modo – Västervik 18/3: Solklart slagläge

Simon Pålsson Publicerat: 18 mars 2019

Modo Hockey borde inte ha några som helst problem med att städa av gästande Västervik i slutspelsserien. Det öppnar för ett speltips.


Annons:
Hos SHL:s officiella bettingpartner Betsson får ni en välkomstbonus om 100% upp till 2 500 kronor. Hämta den här!

Annons:

Just nu är vi alltså inne i den oerhört kritiska fasen av säsongen när en hel grundserie ska mynnas ut i nytt hockeyallsvenskt kontrakt eller avancemang till SHL. Det är trots allt det här allt blod, all svett och alla tårar varit till för under hela året.

Med två omgångar kvar av slutspelsserien finns det fortsatt fyra lag som i teorin har chansen att ta sig vidare till playoff. Där möter man antingen iK Oskarshamn eller AIK för att sedan slåss om en plats i SHL-kvalet mot Mora IK. Den chansen lever fortsatt för BIK Karlskoga, Leksand, Västerås IK och såklart Modo Hockey.

Det må vara Modo Hockey som i nuläget har det sämsta utgångsläget, men det är också Modo Hockey som i den här omgången har det mer överkomliga motståndet i form av jumbon Västervik. Det är ett lag som Modo Hockey ska slå alla dagar i veckan, inte minst om drömmen om SHL fortfarande finns hos spelarna. Med tanke på att det är sex poäng (!) upp till Leksand är drömmen om SHL fortsatt avlägsen, men så länge den lever lite, lite, lite räknar vi med full fart.

Modo Hockey är helt enkelt bättre

Det har spelats tre matcher så här långt i slutspelsserien och just nu får man ändå hålla Modo Hockey som en liten besvikelse med två förluster på tre omgångar. Det som däremot sticker ut är lagets tunga 6-0-vinst mot Karlskrona HK i en match där allting stämde. Där visade laget hur starka de kan vara. Det var också den enda hemmamatchen hittills.

Nu är det alltså åter hemmamatch och nu väntar slutspelsseriens tydliga jumbo. Med endast en poäng på tre matcher – då efter förlängning – men inga vinster på tre omgångar har det blivit tydligt att laget inte var redo att slåss om en plats i SHL.

Nu bör motivationen vara död, samtidigt som de alltså behöver ta sig till Övik för en tung bortamatch. Roligare saker går att göra en måndagskväll när säsongen i praktiken redan är död.

Modo Hockey vinner (ordinarie tid) spelas till 1,88 gånger såsen hos Betsson.

Annons:
  Rygga spelet hos Betsson – Få upp till 2500 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips:  Modo Hockey vinner (ordinarie tid)
Odds:  1,88 (Jämför alla odds)
Bolag:  Betsson
Spelstopp:  19:00, måndag 18/3
TV:    Matchen sänds på C More
Stream:   cmoreplay logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen: