Speltips inför Timrå IK – AIK Hockey 14/2: Maxspel

Simon Pålsson Publicerat: 14 februari 2020

AIK Hockey vann visserligen senast, men vi kan inte tänka oss någonting annat än att Timrå IK blir för svåra i Hockeyallsvenskan.

  Spela Timrå IK (ordinarie tid) till 1,31 gånger krämen hos Casumo!
Annons. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Hockeyallsvenskt fokus är vad som gäller om fredagarna och såklart är den här veckan inget undantag. Nu har vi goda förhoppningar om att få se fler intressanta matcher den här veckan, och vad gäller spelvärde finns det två matcher ni inte får missa.

Det som varit hela säsongens stora kassako för vår del är AIK Hockey. Jumbon fortsätter att underprestera, och är väldigt lätta att förutse just därför. Det finns inte mycket som talar för att AIK Hockey kommer att vända sin negativa trend.

Som det ser ut kommer man att sluta toksist i tabellen, med hela 17 poäng upp till säker mark just nu. Det är dessutom 13 poäng upp till närmaste lag – Kristianstads IK – varpå jumboplatsen känns helt given för AIK Hockey.

Att man dessutom har -78 i målskillnad säger det mesta om hur laget har presterat. Det är svindlande 158 mål sämre än vad serieledarna IF Björklöven har. Så enorma skillnader var det nog länge sedan vi såg i Hockeyallsvenskan känns det som.

Annons:

AIK Hockey förlorar igen

Det som varit vårt återkommande spel på AIK Hockey under säsongen är att laget ska förlora matchen – men det går såklart att spela på olika sätt. Just den här gången hittar vi bäst värde i att hålla det rent och simpelt. Bara en rak förlust för AIK Hockey känns svår att argumentera emot.

Det ska sägas att AIK Hockey vann med 1-0 hemma mot Tingsryds AIF senast, men att nu ta sig an Timrå IK på bortaplan är en helt annan utmaning. Det går inte ens att jämföra.

Timrå IK har fyra raka vinster, är givna i toppen och har fortsatt som uttalat mål att försöka nå SHL inom kort. Det är en verklighet som AIK Hockey inte längre är i närheten av. Allt annat än en ny förlust här för AIK Hockey vore direkt chockerande.

Timrå IK att vinna spelas därför till 1,31 gånger insatsen hos Casumo. Det räcker långt med ett sådant odds.

Annons:
  Rygga spelet hos Casumo – Få upp till 1 000 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips:  Timrå IK vinner (ordinarie tid)
Odds: 1,31
Bolag: Casumo
Spelstopp: 19:00, fredag 14/2
TV:  cmorelivetva logo
Stream:  cmoreplay logo

 
Annons:


Annons: