Speltips inför Västervik – BIK Karlskoga 20/3: Avslaget möte

Simon Pålsson Publicerat: 20 mars 2019

Fullt fokus på den sista omgången i slutspelsserien gäller när Västervik och BIK Karlskoga gör upp i en obetydlig match. Då bjuder vi på speltips den 20 mars.


Annons:
Hos SHL:s officiella bettingpartner Betsson får ni en välkomstbonus om 100% upp till 2 500 kronor. Hämta den här!

Annons:

Den hockeyallsvenska säsongen är inne i sin slufas och för et par lag är säsongen i praktiken redan över. Två av dessa lag är Västerviks IK och BIK Karlskoga, som med en match kvar av slutspelsserien (det vill säga kvalserien i Hockeyallsvenskan) står det klart att inget av lagen slåss om en plats i SHL längre.

Efter en lång, intensiv grundserie fanns båda med när säsongen skulle avgöras, men det har också blivit tydligt att gapet upp till då främst Leksand varit lite för stort. Under säsongen har främst AIK och nu playoffklara IK Oskarshamn varit ännu större.

Men trots att säsongen alltså i praktiken är över för båda lagen fins det en match kvar att spela som är av helt akademiskt intresse. Det kan nog bli svårt att locka publik på östkusten till sluspelsseriens avslutande match mellan Västerviks IK och BIK Karlskoga på onsdagskvällen.

Ingen festlig stämning direkt

BIK Karlskoga har med detta sagt varit det klart bättre laget av dessa två så här långt under egentligen hela säsongen. Fram till förra omgången hade laget också chansen att på allvar slåss om en plats till SHL-kvalet, men föll då i förlängning mot Västerås IK på hemmaplan. En synnerligen snöplig förlust.

Men resultaten så här långt har varit goda i slutspelsserien och formen får på det hela taget anses helt okej från BIK Karlskoga. Det är helt andra resultat som gäller för Västerviks IK, som på fyra omgångar bara tagit en poäng.

Nu spelar det såklart roll att den här matchen inte gäller någonting, men vår känsla är att gästerna ändå är det klart bättre laget och att det märks över 60 minuter.

BIK Karlskoga att vinna (inklusive övertid) spelas till 2,04 gånger såsen hos Betsson.

Annons:
  Rygga spelet hos Betsson – Få upp till 2500 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips:  BIK Karlskoga vinner (inklusive övertid)
Odds:  2,04 (Jämför alla odds)
Bolag:  Betsson
Spelstopp:  19:00, onsdag 20/3
TV:   Matchen sänds inte på C More
Stream:   cmoreplay logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen: