Speltips inför Vita Hästen – IF Björklöven 12/2: Ett rakt spel

Simon Pålsson Publicerat: 12 februari 2020

IF Björklöven går som tåget i toppen av tabellen och radar upp vinst efter vinst i Hockeyallsvenskan. Nu möter man HC Vita Hästen den 12 februari 2020.

  Spela Bjöhklöven att vinna till oddset 1,81 hos betsson!
Annons. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Det har varit en fin säsong i Hockeyallsvenskan och den som älskar svensk ishockey har knappast haft en anledning att omvärdera den känslan eller åsikten under den här säsongsinledningen. Det gäller egentligen både SHL och ett hack längre ner i seriesystemet.

Som det ser ut nu kommer det att bli IF Björklöven som är ett av två lag i den hockeyallsvenska finalen, varpå det också är Umeålaget som har en bra chans att nå SHL. Men som vi sett tidigare säsonger är steget ganska långt, och det är formen på slutet av säsongen som är det relevanta.

IF Björklöven leder dock tabellen med sina 103 poäng och är helt klart det mest effektiva laget hittills. Det beror på att man har en fin offensiv, en stabil defensiv och en förmåga att sprida ut prestationerna på många olika spelare. Det är alltså inte ett lag som är beroende av enskilda spelare.

På slutet har IF Björklöven tagit ett par segrar på raken efter att vi anade en dipp i slutet på januari och början av februari. Det gör att vi räknar med att IF Björklöven nu är tillbaka på vinnarspåret.

Annons:

IF Björklöven är bättre

IF Björklöven kliver in som givna favoriter inför matchen borta mot HC Vita Hästen på onsdagskvällen – men efter att man varit lite mer uddlösa på slutet har spelbolagen också snäppat upp sitt odds ett par nivåer. Det passar oss perfekt.

IF Björklöven har tre raka vinster mot HC Vita Hästen och har på senare tid visat att man är ett bättre lag. Det kan man väl egentligen säga att hela säsongen – och då tabellen som måttstock – är ett klart bevis på.

Hemmalaget har vunnit sina två senaste hemmamatcher, men i övrigt har formen inte varit bländande direkt. Det här är ett stabilt mittenlag – inte mer.

IF Björklöven vinner spelas till 1,81 gånger såsen hos Betsson. Då är det ordinarie tid som räknas.

Annons:
  Rygga spelet hos Betsson – Få upp till 1 000 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips: IF Björklöven vinner, rak tvåa
Odds: 1,81
Bolag: Betsson
Spelstopp: 19:00, onsdag 12/2
TV:  spoartkanalen logo
Stream:  cmoreplay logo

 

Annons:


Annons: