Speltips Karlskoga – Björklöven 6/4: Semifinal

Simon Pålsson Publicerat: 6 april 2021

HockeyAllsvenskan är framme vid semifinaler när BIK Karlskoga spelar mot IF Björklöven i den viktiga delen av slutspelet 2021.

BIK Karlskoga - IF Björklöven

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod ekluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Som man inom IF Björklöven hade önskat att det gick att skruva tillbaka tiden ett år, när man toppade tabellen i HockeyAllsvenskan och var redo att gå in i den avgörande slutspelsfasen av säsongen som stora favoriter till att gå upp till SHL.

Men där och då kom corona in, svepte över hela världen, inklusive hockeyns Sverige, och plötsligt var säsongen över för IF Björklöven och alla andra lag.

I år har man inte riktigt kunnat leva upp till förra säsongen, varken i termer av prestationer eller resultat. Men konstigt vore kanske annars med tanke på att IF Björklöven tappat ett gäng tongivande spelare inför den här säsongen.

Med allt det här sagt är IF Björklöven nu framme i en semifinal i slutspelet. I år har man valt att stuva om i upplägget och det spelas ett hockeyallsvenskt slutspel, inte helt olikt SM-slutspelet uppe i SHL, där vinnaren av finalen sedan går direkt till högstaligan inom svensk ishockey.

Timrå IK är stora favoriter att ta den platsen, men utmanarna är förmodligen IF Björklöven och BIK Karlskoga, som väntas bli lagen som utmanar Timrå IK i finalen. Ett av IF Björklöven eller BIK Karlskoga då förstås.

Precis som väntat blev det också löjligt spännande direkt i den första semifinalen mellan lagen, när IF Björklöven tog matchen till förlängning, men där BIK Karlskoga gick segrande ur striden med 4-3.

Odds i HockeyAllsvenskan

En viktig aspekt att ha med sig är att matchserien här i semifinalen ska till att avgöras över hela sju matcher och att det därmed inte är någon stress för IF Björklöven, som fortfarande har allting i egna händer för att få spela i finalen mot Timrå IK.

Ser vi till grundserien vann IF Björklöven dessutom tre av fyra möten med BIK Karlskoga, trots sämre tabellplacering, och vet då bevisligen hur man ska slå laget.

I kvartsfinalen mot Mora IK såg IF Björklöven också ganska starka ut efter att man, precis som mot BIK Karlskoga, förlorade den första matchen med 4-3 efter förlängning. Ingen fara på taket för IF Björklöven alltså.

Nu tror jag att man studsar tillbaka direkt och kvitterar till 1-1. IF Björklöven moneyline spelas till 1,80 gånger krämen hos bet365.

  Rygga spelet hos bet365 – Hämta 1250 spelkrediter!

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod ekluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Speltips:

Speltips: IF Björklöven moneyline
Odds: 1,80
Bolag: bet365
Spelstopp: 19:00, tisdag 6 april 2021
TV:  cmorehockey logo
Stream:  cmoreplay logo