Speltips Mora – Björklöven 26/3: Motreaktion

Simon Pålsson Publicerat: 26 mars 2021

Efter två rejäla drabbningar är det nu dags för den tredje kvartsfinalen mellan Mora IK och IF Björklöven fredagen den 26 mars 2021.

Mora IK - IF Björklöven

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod ekluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Nog är vi många som hade stora förväntningar på IF Björklöven inför säsongen och visst var det en liten besvikelse att laget inte blev bättre än trea i tabellen. Men med det sagt går man nu in i ett slutspel som en klar outsider.

Det var en rejäl orättvisa som utspelade sig förra året när IF Björklöven inte bara slog poängrekord i HockeyAllsvenskans historia, utan när man även öste in mål på rekordnivåer och spelade en hockey av sällan skådat slag.

Men när det var dags för den avgörande fasen av säsongen, det slutspel som skulle leda till SHL-plats för IF Björklöven, kom corona in och svepte sönder hela sportvärlden. I HockeyAllsvenskan valde man att stänga ner hela säsongen och i princip ogiltigförklara alla 50-talet matcher som hade spelats innan det. Tungt värre för IF Björklöven.

Som så många gånger förr tappade IF Björklöven, likt många andra topplag på hockeyallsvensk nivå, sedan flera tongivande spelare inför den här säsongen och det gjorde att man inte riktigt kunde få den start man ville.

IF Björklöven har haft det tungt att leva upp till förväntningarna, men är trots allt med i slutspelet och väl här kan allting hända.

Motreaktion mot Mora IK

IF Björklöven spelar mot Mora IK och det är en motståndare som man under grundserien vann båda bortamatcherna mot, men där IF Björklöven alltså förlorade båda matcherna på hemmaplan mot samma motstånd. Intressant.

Och mycket riktigt åkte IF Björklöven åter på en hemmaförlust när Mora IK gästade för den första kvartsfinalen. Den gången slutade det 4-3 till Mora IK efter förlängning. Nu senast slutade matchen åter 3-3, men denna gång var det IF Björklöven som vann i förlängning.

Minst sagt täta matcher mellan lagen alltså. Inför den tredje och väldigt definierande kvartsfinalen tror jag snarare på en motreaktion. Nu vill IF Björklöven ogärna bjuda in Mora IK mer i den här kampen.

Under 5,5 mål spelas till 2,05 gånger smeten hos bet365.

  Rygga spelet hos bet365 – Hämta 1250 spelkrediter!

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Speltips:

Speltips: Under 5,5 mål
Odds: 2,05
Bolag: bet365
Spelstopp: 19:00, fredag 26 mars 2021
TV:  cmorelive logo
Stream:  cmoreplay logo