Speltips Carolina Hurricanes – Chicago Blackhawks 5/5: Nattmöte

Simon Pålsson Publicerat: 4 maj 2021

Chicago Blackhawks gäller som klar underdog inför mötet med Carolina Hurricanes i NHL natten till den 5 maj 2021 svensk tid.

Carolina Hurricanes - Chicago Blackhawks

18+ år - Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Det fortsätter att vara fullt ös i NHÖ och efter sisådär ett par månaders spel kan man tydligt se vissa tendenser, och det finns redan nu ett par lag som behöver gå tillbaka till ritbordet och tänka om inför nästa säsong.

Chicago Blackhawks har som alltid stora förväntningar på sig inför säsongen, men det är uppenbart att man inte har lyckats leva upp till dessa. Dels på senare tid då Chicago Blackhawks faktiskt har hela fem raka förluster och detta oft amed ganska god marginal.

Men generellt sett har man också en svag säsong bakom sig, med 50 inspelade poäng hittills. Därmed finns det hela 19 lag i NHL som är starkare än Chicago Blackhawks när det kommer till antalet inspelade poäng under säsongsinledningen.

Ett sådant lag är Carolina Hurricanes, som står för motståndet den här gången, natten till onsdagen den 5 maj 2021 svensk tid.

Det blir andra gången på bara ett par dagar som lagen gör upp och senast vann Chicago Blackhawks inte alls, man förlorade nämligen med hela 5-2 på bortaplan. Det kan ge en indikation om vad som väntar nu.

Chicago Blackhawks kan hota

En sak som kanske talar för att Chicago Blackhawks kan göra en ganska bra insats här är att man snittar 3,22 gjorda mål per match och med detta facit faktiskt är offensivt starkare än motståndet Carolina Hurricanes.

Å andra sidan är det inte Chicago Blackhawks som toppar tabellen med 77 inspelade poäng och det är inte heller Chicago Blackhawks som seglar i full fart mot slutspelet.

Men det här säger ändå någonting om att Chicago Blackhawks har kraften nog för att vinna matcher och hittills under säsongen har man vunnit två matcher mot Carolina Hurricanes. Det går med andra ord att hota laget.

Chicago Blackhawks gäller som klar underdog, men vi tror att man kan få till en offensiv matchbild åtminstone.

Över 5,5 mål spelas till 1,74 gånger smeten hos CampoBet.

  Rygga spelet hos campobet – Hämta 100 kr bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Över 5,5 mål
Odds: 1,74
Bolag: CampoBet
Spelstopp: 01:00, onsdag 5 maj 2021
TV:  viasatsport logo
Stream:  viaplay logo

Jämför odds: