Speltips Carolina Hurricanes – Florida Panthers 7/4: NHL igen

Simon Pålsson Publicerat: 6 april 2021

NHL är tillbaka natten till onsdagen den 7 april 2021 när Carolina Hurricanes spelar hemma mot Florida Panthers. Vi rekar med odds på förhand.

Carolina Hurricanes - Florida Panthers

18+ år - Regler & villkor gäller, Stödlinjen, Nya kunder hos Betway

Den som vill hålla ett öga på NHL har sannerligen att göra i dessa tider, med massvis av matcher varje natt och flera parallella serier, som det i praktiken blir, att hålla reda på.

Inför den här säsongen valde man dels att skjuta upp grundserien till att inledas i början på 2021 – och man valde dessutom att dela i NHL-lagen i flera olika geografiskt betonade serier eller divisioner för att minska resandet.

Det här har gjort att säsongen ser helt annorlunda ut och det som varit lite spännande är att samma lag spelar mot varandra upp till sju gånger under en och samma säsong. I många fall har sju möten redan spelats mot ett och samma lag, ofta med flera matcher på raken mot samma lag.

Det här blir dock inte mer än femte gången som Carolina Hurricanes spelar mot Florida Panthers och än så länge är det Carolina Hurricanes som har ett rejält övertag med tre vinster på fyra möten. Det har också varit tre raka vinster för Carolina Hurricanes just nu.

En viktig sak här är att ha med sig att mötet natten till onsdag svensk tid bara är det första av två möten mellan lagen i Carolina den här veckan. Två nätter senare ska Carolina Hurricanes återigen välkomna Florida Panthers.

Speltips NHL

En del lockas förmodligen att backa Carolina Hurricanes inför den här matchen då man vunnit tre raka matcher mot Florida Panthers, men då får man inte glömma att det senaste mötet spelades så tidigt som i början på mars månad.

För en del låter kanske en månad inte så mycket, men inom NHL innebär det åtminstone tio spelade matcher. På så lång tid kommer det att hända saker och det är precis vad det har gjort för både Carolina Hurricanes och Florida Panthers.

Carolina Hurricanes kommer nu med två vinster på sina fyra senaste och en form som snarare indikerar att laget tappat det som tidigare varit en vägvinnande trend.

Florida Panthers har å sin sida gått urstarkt med sex raka vinster och dessutom många gjorda mål framåt, som gör att laget nu står på 56 poäng och ligger tvåa i den totala tabellen.

I mina ögon är det inte realistiskt att vänta sig ett Carolina Hurricanes som återigen städar av motståndet och vinner här. Det är helt enkelt Florida Panthers tur att vinna.

Florida Panthers moneyline spelas till 2,35 gånger såsen hos Betway.

  Rygga spelet hos betway – Hämta 100 kr bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen, Nya kunder hos Betway

Speltips:

Speltips: Florida Panthers moneyline
Odds: 2,35
Bolag: Betway
Spelstopp: 01:00, onsdag 7 april 2021
TV:  viasathockey logo
Stream:  viaplay logo