Speltips inför Colorado Avalanche – San José Sharks 3/5: Givet spel

Simon Pålsson Publicerat: 2 maj 2019

Colorado Avalanche har starka förhoppningar om att kvittera Stanley Cup-mötet till 2-2 i matcher mot San José Sharks den 3 maj 2019.

Annons:

Det är NHL och Stanley Cup-slutspel för fulla muggar på andra sidan Atlanten och den som har ett nattjobb med möjligheten att slänga ett eller två ögon på en tv-skärm mår nog som allra bäst just nu. Det spelas nämligen förstklassig, intensiv slutspelshockey natt ut och natt in där borta.

I matchserien mellan Colorado Avalanche och San José Sharks ser vi ett bortalag som har 2-1 i matcher så här långt efter en viktig vinst just på bortaplan senast. Då vann laget med komfortabel marginal i Denver, efter att ha förlorat ett av två hemmamöten själva. Det gör att det inför det fjärde mötet är lite av en liten matchboll till San José Sharks. En seger här och det ser riktigt bra ut.

Men faktum är att Colorado Avalanche känns rätt heta och att lagen på det stora hela får ses som väldigt jämna. I den första slutspelsrundan vann Colorado Avalanche alla hemmamatcher och har faktiskt sett till hela säsongen varit starka hemma i Denver. Sådant ska inte underskattas. Det tror vi spelar stor roll inför den fjärde matchen där en vinst för hemmalaget alltså kvitterar det hela till 2-2. Då lever det på allvar inför fortsättningen och vi kan mycket väl stå inför någonting som blir oerhört spännande på slutet.

Dags igen för Avalanche

Colorado Avalanche har en nästan full matchtrupp mot San José Sharks i det fjärde mötet. Matt Calvert har goda förhoppningar om att kunna spela, men Vladislav Kamenev är fortsatt axelskadad och spelar inte på ett tag till.

Då är skadeläget klart värre hoa gästerna, där backen Rimad Simek är skadad och missar resten av säsongen med ett söndrigt knä. Joe Pavelski, centern, är huvudskadad och spelar inte just den här matchen. Däremot finns förhoppningar om att forwarden Joonas Donskoi ska kunna spela.

Efter tre matcher kan vi konstatera att det här är två jämna lag, men nu känns det som att hemmaplansfördelen äntligen får ett större spelrum för Colorado Avalanche. Vi tror att de kan få svårt att ta sig hela vägen till nästa slutspelsrunda, men just här och nu bör chanserna att kvittera till 2-2 vara synnerligen goda. Formen och insatserna tidigare pekar trots allt i den riktningen.

Colorado Avalanche vinner (inklusive övertid) spelas till 1,83 gånger såsen hos Bethard.

Annons:
  Rygga spelet hos Bethard – Få upp till 500 kronor!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips:  Colorado Avalanche (inklusive övertid)
Odds:  1,83 (Jämför alla odds)
Bolag:  Bethard
Spelstopp:  04:05, fredag 3/5
TV:   viasathockey logo
Stream:   viaplay logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen: