Speltips inför New York Islanders – Boston Bruins 20/3: Målspel

Simon Pålsson Publicerat: 19 mars 2019

New York Islanders får stå som favoriter inför mötet med Boston Bruins som svensk tid går av stapeln den 20 mars 2019. Läs vårt speltips inför drabbningen.

Annons:

Då är vi äntligen tillbaka med lite härlig NHL-bevakning på Spelbloggare och det är väl så dags när det börjar hetta till sig i NHL-grundserien. Med några veckor kvar till slutspelet är det skarpt läge för flera lag, men för New York Islanders ser det här ut att bli en kul säsong.

Det är en fin resa som New York Islanders haft de senaste säsongerna när klubben gått från att producera slagpåsar till lag, till att numera hota på allvar. Just nu ser laget ut att vinna sin konferens – visserligen en rätt svag sådan – för att gå till slutspel. Väl där kan väl egentligen allting hända. Det gäller som bekant att toppa formen rätt.

Just nu har New York Islanders inte varit superstarka med fyra förluster på sina nio senaste, men förhoppningen är att ta en vinst mot Boston Bruins nu. Laget har tre förluster på sina fyra senaste och avslutade den vägen en positiv trend med idel vinster. Nu är skadeproblemen dock allt större, vilket tagit på den offensiva slagkraften.

Målspel väntar

New York Islanders har varit säsongens stora utropstecken och kan härleda aen del av succén till det faktum att laget har fått vara intakt under stora delar av säsongen. Det är såklart en fördel att inte behöva stå utan flera av sina bästa spelare. Just nu är dock målvakten Linus Söderström skadad medan Johnny Boychuk och Cesay Cizikas är osäkra till spel med skavanker. I övrigt kan laget mönstras på starkast möjliga sätt.

Dår är skadesituationen klart sämre hos Boston Bruins som har flera tunga spelare på sin skadelista. Det är väl egentligen det som är hotet mot en slutspelsplats just nu, men förhoppningen är att det ska gå att avsluta säsongen starkt ändå. Torey Krug, Matt Grzelcyk, David Pastrnak, Marcus Johansson och Kevan Miller missar den här matchen.

Vår känsla är att hemmalaget är favoriter men att det är en tuff match som väntar. Det finns ingen målrik trend som stärker måltron inför den här drabbningen direkt. Det måste sägas. Det är snarare två väldigt starka organisationer som möts.

Under 5,5 mål spelas till 1,88 gånger såsen hos Unibet.

Annons:
  Rygga spelet hos Unibet – Få upp till 500 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips:  Under 5,5 mål
Odds:  1,88 (Jämför alla odds)
Bolag: Unibet
Spelstopp:  00:05, onsdag 20/3
TV:   tv3sport logo
Stream:   viaplay logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen: