Speltips inför Toronto Maple Leafs – St Louis Blues 8/10: Nattmatch i Kanada

Simon Pålsson Publicerat: 7 oktober 2019

En högoddsare i vårt speltips är precis vad som väntar inför mötet mellan Toronto Maple Leafs och St Louis Blues natten till tisdag 8 oktober i NHL.

Annons:

NHL är tillbaka med full kraft och det gör att vi nu kan fokusera på att leverera rekade speltips från det som många anser vara den mest underhållande ligan i världen.

Det är i runda slängar 3,5 månad sedan St Louis Blues för första gången i sin historia blev mästare i Stanley Cup och det gör plötsligt att laget kliver in i en ny säsong med helt andra förväntningar, men kanske också krav på sina axlar. Det är frågan om det är någonting som kan klassas som positivt, eller om det snarare blir en belastning?

Baserat på säsongsinledningen finns det en del kvar att jobba på, men uddamålsförlust mot Capitals och uddamålsvinst mot Stars gör att det inte är någon fara på taket än. Inte på långa vägar. Det här är fortsatt ett svårslaget lag – var så säkra.

Toronto Maple Leafs har som ett av få lag redan hunnit spela tre matcher, med två stabila vinster i de två första, för att sedan förlora med uddamålet (0-1) mot Canadiens senast. Det känns som att det här lagbygget har någonting bra, spännande på gång.

Annons:

Rakt spel hämtas

Nu är säsongen inte mer än ett par omgångar gammal, men vi kan redan konstatera att varken Nathan Horton eller David Clarkson kommer att göra sina röster hörda under den här säsongen. Detta beroende på ryggskador för båda spelarna. Det blir alltså inget spel på hela året för någon av spelarna. Vidare är Travid Dermot och Zach Hyman nu skadade så här i inledningen av säsongen. Det ska dock röra sig om lite mer lättrehabiliterade skador, men räkna med ett par veckor till vid sidan om isen.

Robert Thomas står som ett osäkert kort för bortalaget inför den här drabbningen, men det är å andra sidan det enda avbräck som laget nu ser ut att ha med sig till Kanada. Det må vara en lång resa, men att inte behöva stuva om för mycket i truppen blir en automatisk fördel såklart.

Här tänker vi oss en tät historia och det raka spelet på ett kryss ligger nära.

4,20 gånger insatsen hos Bethard ger ett rakt spel på X. Det blir vårt speltips.

Annons:
  Rygga spelet hos Bethard – Få upp till 1 000 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips:  X (oavgjort)
Odds:  4,20 (Jämför alla odds)
Bolag:  Bethard
Spelstopp:  01:00, tisdag 8/10
TV:   viasathockey logo
Stream:   viaplay logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

 

 
Annons: