Speltips inför Washington Capitals – Tampa Bay Lightning 21/3: Målspel

Simon Pålsson Publicerat: 21 mars 2019

Speltipset inför nattens möte mellan Washington Capitals och Tampa Bay Lightning den 21 mars bottnar i lagens otroliga offensiv.

Annons:

Det är ett par intensiva veckor kvar av grundserien i NHL och av allt att döma är två av de blivande slutspelslagen Washington Capitals och suveräna Tampa Bay Lightning, som redan ligger på en målskillnad på +96 mål så här långt. Det är inget annat lag i närheten av.

På det hela taget är det här två lag som imponerar enormt offensivt och som har en otrolig offensiv sett till spelarna och spelartyperna som finns att tillgå. Det adderar såklart någonting spännande inför lagens inbördes möte natten till torsdag svensk tid.

Washington Capitals har bara två förluster den senaste månaden medan Tampa Bay Lightning har ett liknande facit, men med en fin resultatrad på fem raka vinster nu. Förra gången lagen drabbade samman vann Tampa med 6-3 efter hela 3-1 i första perioden.

Spel på målmarknaden

Det som talar för att Washington Capitals ska kunna vinna här är det faktum att hemmalaget kommer med bästa möjliga matchtrupp till mötet i Capital One Arena. Att kunna spela utan skador eller andra avbräck är en sällsynt fördel för många NHL-lag med tanke på det intensiva matchandet.

Dan Girardi och Anton Strålman, visserligen två väldigt viktiga och framstående spelare, är de två som kan komma att missa matchen för Tampa Bay Lightning. Det är ett lag som under säsongen brottats med få, för att inte säga några, riktigt tunga skadebekymmer. Förutom ett par kortare skadeperioder har laget nästan varit intakt hela tiden, vilket är en stor del av förklaringen till succén.

Det här är två formstarka lag som dessutom leder sin respektive division efter synnerligen imponerande insatser. Nu räknar vi med att båda vill spänna musklerna direkt.

Över 1,5 mål (första perioden) spelas till 1,62 gånger såsen hos Bwin.

Annons:
  Rygga spelet hos Bwin!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips:  Över 1,5 mål (första perioden)
Odds:  1,62  (Jämför alla odds)
Bolag:  Bwin
Spelstopp:  00:35, torsdag 21/3
TV:   Matchen sänds inte på svensk tv.
Stream:    viaplay logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen: