Speltips New Jersey Devils – Washington Capitals 3/4: Enkelt

Simon Pålsson Publicerat: 2 april 2021

Ingress

New Jersey Devils - Washington Capitals

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Nattmatcher svensk tid är vardagsmat för den som gärna följer NHL noga och den som gärna gör det har verkligen haft att göra den här säsongen, med det nya, speciella upplägget som man praktiserar i världens största hockeyliga.

Det faktum att man körde igång säsongen sent gör att det inte spelas lika många matcher den här säsongen som tidigare, men det kompenseras inte minst av att man har ett intensivt spelschema under de korta månaderna som grundserien tar.

Det är också större fokus på geografisk indelning och det gör att många lag ska spela mot varandra sju gånger om, hälften borta och hälften hemma. I den mån det går att dela sju omgångar på hälften alltså.

New Jersey Devils har haft det tungt rakt igenom hela säsongen och ligger nu som lag 27 i den totala NHL-tabellen efter att bara ha samlat ihop 31 poäng än så länge.

Det går att jämföra med motståndet i den här omgången, Washington Capitals, som har tagit 50 poäng och bara har två lag framför sig i den totala poängskördstabellen.

New Jersey Devils har ingen chans

Sex gånger tidigare har New Jersey Devils spelat mot Washington Capitals den här säsongen och man kan inte direkt hävda att det har varit en stark period för laget. Just nu står man noterade på hela sex gjorda förluster mot Capitals den här säsongen.

Det än mer svindlande i det här är att New Jersey Devils spelat samtliga matcher från mitten av februari månad och framåt. Sex förluster mot ett och samma lag inom loppet av sex veckor alltså. Det är svindlande på alla sätt.

New Jersey Devils har dessutom svag form med tre förluster på sina fyra senaste matcher, medan Capitals fortsätter att ösa på, även om man mot New York Rangers inte varit lika framstående.

Washington Capitals moneyline spelas till 1,59 gånger såsen hos Mr Green. Ingenting talar för att New Jersey Devils plötsligt har lärt sig hur man ska slå Capitals.

  Rygga spelet hos mr green – Hämta 100 kronor freebet!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Washington Capitals moneyline
Odds: 1,59
Bolag: Mr Green
Spelstopp: 01:00, lördag 3 april 2021
TV:  viasathockey logo
Stream:  viaplay logo