Speltips New York Rangers – Philadelphia Flyers 24/4: Motreaktion

Simon Pålsson Publicerat: 23 april 2021

Philadelphia Flyers har två raka vinster mot New York Rangers, men är ändå märkligt nog stor underdog den 24 april 2021.

New York Rangers - Philadelphia Flyers

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod ekluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Det har varit ett par intensiva månader för den som älskar hockey på andra sidan Atlanten och nu ska vi bland annat få se Philadelphia Flyers och New York Rangers spela mot varandra för totalt åttonde gången bara den här säsongen.

Det är ett speciellt upplägg som råder i den nordamerikanska ishockeyn den här säsongen, med tuffare geografiska indelningar och färre resdagar för lagen. Detta för att försöka minska smittspridningen av coronaviruset. Rimligt kan man tycka.

Men det ställer också helt andra sportsliga krav på lagen och förutsättningarna ser därmed inte ut som en vanlig säsong. Å andra sidan är det lika för alla. Som neutral tv-tittare på andra sidan jorden (nåja) är det faktiskt i princip samma sak som ett vanligt år.

Det vi rekar inför nu är nattens möte mellan Philadelphia Flyers och New York Rangers, en match som spelas i Madison Square Garden i New York.

Philadelphia Flyers kommer med två raka vinster mot New York Rangers, bland annat en från natten till torsdagen. Då vann man med 3-2 efter en tät historia.

Odds i NHL

I två raka matcher mellan lagen har vi fått se ganska sparsmakad ishockey och få gjorda mål, men om vi ser till tidiga matcher mellan Philadelphia Flyers och New York Rangers den här säsongen var det en helt annan typ av ishockey som spelades.

En trend som varit tydlig den här säsongen är att det ibland kommer in lite avslagna matcher, och konstigt vore kanske annars med tanke på att Philadelphia Flyers och New York Rangers alltså redan spelat sju inbördes möten.

Philadelphia Flyers kommer från en helt okej trend med två vinster på sina fyra senaste, men frågar vi spelbolagen är man klar underdog mot New York Rangers. I mina ögon har det här blivit ett lite väl stort övertag oddsmässigt för hemmalaget när det bara skiljer tre poäng mellan lagen i tabellen.

Efter två lite mer återhållsamma matcher tror jag åter att det blir åka av mellan lagen här. Det är mål, mål och mera mål som gäller i NHL.

Över 5,5 mål spelas till 1,68 gånger såsen hos bet365.

  Rygga spelet hos bet365 – Hämta 1250 spelkrediter!

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod ekluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Speltips:

Speltips: Över 5,5 mål
Odds: 1,68
Bolag: bet365
Spelstopp: 01:00, lördag 24 april 2021
TV:  viasathockey logo
Stream:  viaplay logo

Jämför odds: