Speltips Ottawa Senators – Vancouver Canucks 28/4: Kvällsmöte

Simon Pålsson Publicerat: 28 april 2021

För fjärde gången på kort tid spelar Vancouver Canucks mot Ottawa Senators i NHL, denna gång onsdagen den 28 april 2021.

Ottawa Senators - Vancouver Canucks

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Det vore onödigt att bygga upp spänningen alldeles för mycket inför onsdagens möte mellan Vancouver Canucks och Ottawa Senators, som sedan i helgen alltså är det fjärde raka mötet på kort tid mellan lagen.

Inom loppet av fem dagar kommer Vancouver Canucks och Ottawa Senators alltså att ha spelat fyra gånger mot varandra – och så här långt är det Ottawa Senators som har fördel med 2-1 i matcher, om vi nu ska till att räkna så.

Men här är det viktigt att ha med sig att vi fortfarande är i den första fasen av säsongen, grundserien, och egentligen är det här också två lag som med största sannolikhet inte har mer att hämta från den här säsongen.

40 och 41 inspelade poäng gör att båda lagen är djupt cementerade i bottenstriden och det kommer med andra ord inte bli slutspel för något av lagen. Tror jag. Då ska det mycket till nu på slutet.

Konsekvent den här säsongen har lagen spelat ganska defensivt inriktade matcher mot varandra och en stor del av förklaringen är att båda lagen helt enkelt är för svaga offensivt.

Målspelet lockar igen

Men trots att trenden är tydlig med ganska målsnåla matcher mellan Vancouver Canucks och Ottawa Senators envisas spelbolagen med att hålla uppe oddset och linan för målspelen inför den här matchen.

Men det är egentligen bara någonting vi tackar och tar emot för. Det är två väldigt jämna lag, men snarare jämndåliga, eller jämntrubbiga, snarare än någonting annat.

Därför tänker jag mig åter en tight match, och kanske är det läge för Vancouver Canucks att faktiskt ta två poäng igen. Däremot tror jag inte att man kör över motståndet.

Under 6 mål ordinarie tid (asian handicap) spelas till 1,80 gånger såsen hos William Hill.

  Rygga spelet hos william hill – Hämta 100 kronor freebet!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Under 6 mål ordinarie tid (asian handicap)
Odds: 1,80
Bolag: William Hill
Spelstopp: 23:30, onsdag 28 april 2021
TV:  viasathockey logo
Stream:  viaplay logo

Jämför odds: