Speltips inför Leksand – Björklöven 2/2: Skrällvärde lokaliserat

Simon Pålsson Publicerat: 1 februari 2018

Det bör finnas reella chanser till en skräll när Leksands IF och IF Björklöven gör upp i det som förmodligen är det hetaste mötet från Hockeyallsvenskan den här fredagskvällen.

Det spelas åter flertalet hockeyallsvenska matcher på en fredagskvällen och den här veckan är det mest intressanta mötet det mellan Leksand och Björklöven, där spelbolagen har hittat sig en mycket tydlig favorit.

Ser vi till tabellen är det här två lag som tillhör toppen och som kommer att finnas med när det är dags för att försöka kvala till SHL senare i vår. Just nu skiljer det visserligen nio poäng mellan lagen, då till Leksands fördel.

Med det sagt finns det inte jättemycket i lagets spel som skrämmer bort Björklöven inför den här matchen. Visst, tre vinter på de fem senaste ger ett okej poängsnitt, men då har samtliga tre segrar kommit från lagen allra längst ner i tabellen. När det handlat om möten med lag på övre halvan har laget nu hela fem raka förluster. Det är anmärkningsvärt och i ljuset av dessa siffror framstår spelbolagens värdering av favoritskapet inför den här matchen högst skakig.

Björklöven kan slå till

Efter två raka vinster på hemmaplan åker Björklöven nu ner från Umeå för att försöka ta poäng även borta mot Leksand. Det är självklart en stor utmaning och ser vi till lagens senaste möten har Björklöven faktiskt inte vunnit borta mot Leksand på tre raka försök. 2010 var senast det gick vägen och det spelar ingen som helst roll en dag som denna. Å andra sidan har Björklöven också 10-3 med sig från två hemmamöten med Leksand den här säsongen, så bevisligen går det att slå laget.

Här börjar vi känna att spelbolagen är ganska snett på det i sin värdering, både sett till att Leksand faktiskt sett direkt svaga ut i många av sina matcher på sistone och då Björklöven har en fin positiv energi inom spelargruppen efter två raka vinster. Det kan bli värdefullt.

Skrällspelet synas glatt här. Björklöven +0.0 (asian handicap) spelas till 3,55 gånger såsen hos Unibet. Det är samma spel som draw no bet, alltså pengarna tillbaka om matchen slutar oavgjord efter full tid.

  Rygga spelet hos Unibet – Få upp till 1 000 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Speltips:

Speltips:  IF Björklöven +0.0 (asian handicap)
Odds:  3,55 (Jämför alla odds)
Bolag:  Unibet (Upp till 1 000 kr bonus)
Spelstopp:  19:00, fredag 2/2
TV:    cmoresport logo
Stream:    cmoreplay logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

 

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades: