Speltips inför USA – Sydkorea 11/5: Utklassning väntar

Simon Pålsson Publicerat: 10 maj 2018

Sydkorea har haft det tufft på inledningen av VM-turneringen och nu väntar ännu en tuff nöt att knäcka när USA står för motståndet. Här kliver vi in på målmarknaden.

VM åker vidare på fredagskvällen med ett par matcher som kanske inte tillhör turneringens mest kittlande. En sådan match är mötet mellan USA och Sydkorea, där vi redan på förhand vet ungefär hur det här kommer att sluta. Någonting annat än en bekväm amerikansk seger är högst osannolikt.

Dessvärre är spelbolagen väl medvetna om det här och har slaktat oddsen inför matchen, varpå det inte är helt lätt att hitta i vilken riktning vi ska gå med vårt speltips. Vad vi känner oss säkra på är att USA redan på förhand har ett fast grepp om den här segern.

USA har sett starka ut under inledningen på säsongen. Tre matcher, tre vinster. Det är så bra det bara går, inte minst med tanke på att det faktiskt varit tufft motstånd i form av Kanda, Danmark och Tyskland. Nu kan USA spela ut sitt fulla register mot ett betydligt svagare Sydkorea.

Sprudlar – men inte för mycket

Sydkorea har haft det betydligt svårare under inledningen på VM-turneringen. Fyra matcher oh fyra klara förluster. Två gjorda mål, mot Finland och mot Tyskland, hör till koreanernas enda ljuspunkter så här långt. 10-0 mot Kanada synliggör den enorma skillnaden i förhållande till de största lagen.

Därför räknar vi som sagt väldigt bestämt med en klar vinst för USA. Å andra sidan tror vi inte att det här blir någon överkörning av sällan skådat slag. Det är förhållandevis ovanligt, inte minst för att amerikanerna får svårt att hålla uppe motivationen under 60 minuter.

Därför är ett spel på målmarknaden av stort intresse.

Under 9 mål (asian handicap) spelas till 1,78 gånger pengarna hos Unibet.

  Rygga spelet hos Unibet – Få upp till 1 000 kr bonus!

Speltips:

Speltips:  Under 9 mål (asian handicap)
Odds:  1,78 (Jämför alla odds)
Bolag:  Unibet (Upp till 1 000 kr bonus)
Spelstopp:  20:15, fredag 11/5
TV:   Matchen sänds inte på svensk tv.
Stream:   viaplay logo
Läs mer: Speltips under Ishockey VM 2018 hittar ni här

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen: