Speltips inför Vitryssland – Tjeckien 11/5: Tydlig favorit

Simon Pålsson Publicerat: 10 maj 2018

Tjeckien kliver in som självklara favoriter inför mötet med Vitryssland i VM-turneringen. Som vanligt rekar vi inför matcherna i ishockey-VM.

Vitryssland och Tjeckien gör upp i en av två sena matcher från ishockey-VM fredagen den 11 maj. Här kan vi snacka om en match som verkligen kommer lägligt för ett Tjeckien som behöver en bekväm seger.

Tre matcher in i turneringen står laget på två vinster och en förlust, då mot Sverige. Det är visserligen ett fullt godkänt facit, men vad som saknas är en riktig urladdning. Med tanke på styrkeförhållandet som råder mellan Tjeckien och Vitryssland borde möjligheterna för en sådan vara goda nu.

Vitryssarna har nämligen öppnat turneringen med fyra matcher ovh fyra förluster, utan att ha varit nära till poäng någon gång. Detta trots möten med Frankrike och Schweiz, där laget åtminstone borde kunna störa fransoserna. Men 6-2 visar att det inte ens var nära.

Enkel tjeckisk vinst

Vad gäller speltips inför fredagens drabbning är det sannerligen inte enkelt att hitta rätt väg med tanke på att spelbolagen är helt inne på rätt spår. Tjeckien är solklara favoriter och konstigt vore såklart annars. Därför får vi gräva oss djupare och specialisera oss på den första perioden.

Känslan är att tjeckerna kommer att kliva in på isen med en oerhörd energi från första stund. Det är här och nu laget kan ta en enkel, bekväm seger med lite skön marginal. Det vore förmodligen skönt att ha en sådan på sitt cv inför vad som komma skall i den här turneringen.

Därför riktar vi in oss på den första perioden.

Tjeckien vinner (första perioden) spelas till 1,56 gånger pengarna hos Ohmbet.

  Rygga spelet hos Ohmbet – Få upp till 1 000 kr bonus!

Speltips:

Speltips:  Tjeckien vinner (första perioden)
Odds:  1,56 (Jämför alla odds)
Bolag:  Ohmbet (Upp till 1 000 kr bonus)
Spelstopp:  20:15, fredag 11/5
TV:   tvtio logo
Stream:   viaplay logo
Läs mer: Speltips under Ishockey VM 2018 hittar ni här

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen: