Nya spelbolag & betting sidor 2017

Det är alltid en fördel att sprida ut sitt spelande över flera olika spelbolag för att på så sätt fånga in de bästa oddsen från flera aktörer på marknaden. Passa på att registrera dig hos ett nytt spelbolag redan under hösten.

Vi listar nya spelbolag under hösten 2017, där du som spelar kan se till att registrera dig hos flera nya, hårt satsande spelbolag. Fördelen med nylanserade spelbolag är att de ofta månar väldigt mycket om sina nya kunder, vilket mynnar ut i fina erbjudanden och en förstklassig kundservice. Supporten är till exempel en av många saker som tenderar att hålla hög klass hos nya spelbolag.

Spelbolag utan registrering:
Uttag på kontot inom en kvart!
Livestreamar massvis av sport - helt utan kostnad.
Spela här!
Inloggning, insättning och uttag blixtsnabbt.
Otroligt väloptimerad och snabb hemsida samt app.
Spela här!
Bonus: 100% - 1 000 kronor!
Skyhöga odds och spel på allt möjligt.
Spela här!
Bonus: 100% - 2 000 kronor!
Uttag på kontot inom fem minuter.
Spela här!
Bonus: 100% - 1 000 kronor!
Blytung pjäs på bettingmarknaden.
Spela här!
Spelbolag som fokuserar helhjärtat på esport-betting.
Inget krångel, snabba uttag och ingen registering.
Spela här!
Bonus: 500% - 500 kronor!
Spela på tusentals marknader, till mäktiga odds.
Spela här!
Bonus: 100 kronor omsättningsfritt!
Livebetting och cashout.
Spela här!
Bonus: 200% - 1 000 kronor!
Kombinera casino och sportbetting i världsklass.
Spela här!
Bonus: 100% vinstboost - 5 000 kronor!
Helt omsättningsfri bonus.
Spela här!

Håll utkik på vilka spelbolag som tar sig in på marknaden genom att hålla koll på den lista över spelbolag som finns på sajten. På så sätt missar du inget välkomsterbjudanden eller lanseringskampanjer, där nya spännande spelbolag vill locka nya kunder.

Som spelare gäller det om att alltid försöka slå marknaden. Ofta handlar det om att gräva fram lag, spelare eller marknader som spelbolagen har underskattat värdet i. På så sätt går det att hitta ett odds som helt enkelt är högre än vad det borde vara, varpå värde i spelet går att lokalisera.

En bra idé är att registrera sig hos något av marknadens alla nya spelbolag, eftersom nya spelbolag har en tendens att duka fram en hel del generösa erbjudanden i samband med sin lansering. Det kan handla om en extra saftig insättningsbonus, boostade odds på specifika marknader eller riskfria spel. Det kan också handla om ett utökat servicetänk, med en välutvecklad kundservice i fokus.

Nya spelbolag inleder ofta sin etablering på marknaden med att erbjuda extra bra bonusar och annat som det gäller att utnyttja så snabbt som möjligt.

Fler spelbolag ger bättre odds

Ett bra sätt att hitta fler odds av den typen är att sprida ut din spelkassa på flera olika bolag. Inte minst under intensiva perioder – när ligaspelet i många olika ligor går in i täta faser – är det en smart strategi. Hösten 2017 är fylld av allt från europeisk fotboll till nordamerikansk ishockey och då gäller det att vara på tårna.

Den som sprider ut sin spelkassa på fler spelbolag får också ta del av fördelen att kunna leta efter det bästa oddset hos flera spelbolag. Det är allmänt känt att olika spelbolag värderar matcher på olika sätt, vilket gör att du kan hitta värde på ett spel hos ett spelbolag, men inte hos ett annat. Den som spridit sin spelkassa på fler spelbolag har därmed större möjlighet att hitta höga odds.

Olika spelbolag med olika egenskaper

Det är också som så att spelbolagen väljer att lägga sitt krut på lite olika sporter. För den som gillar att lägga spel på olika marknader och sporter är det därmed extra viktigt att också ha spritt ut sin spelkassa då det gör chansen att spela på det högsta möjliga oddset allt större. Betting är betydligt roligare om du har möjligheten att vinna mer.

Som i övriga livet är det en klok idé att beblanda sig med flera aktörer för att se vilken som passar en allra bäst. Beroende på vilka preferenser du har kan ett spelbolag vara sämre eller bättre för din del. Är det viktigt med en närvarande kundservice på svenska? Är det bra med en saftig insättningsbonus när du registrerar dig som ny kund? Är det viktigt med fokus på lågdivisionsfotboll eller räcker det med toppligorna? Den som registrerar sig hos fler spelbolag har möjligheten att täcka in samtliga behov.

By