Speltips, rekar och allt inför matcherna under Ishockey-VM 2017 Köln/Paris

Sverige Tre Kronor
Bildbyrån

Spelbloggare.se storsatsar på Ishockey-VM 2017! Vi kommer skicka ut speltips inför mängder av matcher, bland annat samtliga med Tre Kronor. Årets hockey-VM spelas i Tyskland samt Frankrike i värdstäderna Köln och Paris.

Tre Kronor är i grupp A som håller till i Köln tillsammans med Ryssland, USA, Slovakien, Tyskland, Lettland, Danmark samt Italien.

Speltips, rekar och allt inför Ishockey-VM 2017

11 maj 2018 Vitryssland Tjeckien speltips Ishockey VM

Kanada tog sig vidare till semifinal i hockey-VM med minsta möjliga marginal och ska nu försöka nå final geno matt slå Tjeckien i semifinalen.

Ryssland kliver in som favoriter i semifinalen mot Finland och bör palla för trycket på ett sätt som Tre Kronor inte lyckades med i hockey-VM.
11 augusti 2019 BK Häcken Malmö FF Speltips

Malmö FF har inte råd att tappa poäng hemma mot AFC Eskilstuna i lördagens heta möte i Allsvenskan. Det grundar sig i vårt speltips.

Tre Kronor väntas få det tufft i torsdagens kvartsfinal mot Finland i hockey-VM. Nedsläpp är klockan 20:15 den 23 maj.

Ett freebet på 10 kronor, helt utan motkrav! Hajper bjuder sina spelare på ett trevligt erbjudande inför Sverige - Lettland i ishockey-VM. Allt som krävs ...

888sport, i samarbete med oss på Spelbloggare.se, boostar oddsen inför Finland - Sverige i ishockey-VM 2019. För en svensk vinst får ni hela 8,0 gånger ...
17 maj 2018 USA Tjeckien speltips ishockey vm kvartsfinal

Tjeckien har imponerat i gruppspelet och Tyskland är en svår nöt att knäcka. Det lutar åt en spännande kvartsfinal mellan lagen i hockey-VM den 23 ...
10 maj 2019 finland kanada speltips betting

Kanada är ute efter revansch när Schweiz nu väntar i årets VM-kvartsfinal. Är det läge att dela ut en käftsmäll efter förra årets semifinalförlust i ...

Hur ser grupperna ut under VM 2017?

Grupp A (Köln):
Ryssland, USA, Sverige, Slovakien, Tyskland, Lettland, Danmark, Italien

Grupp B (Paris):
Kanada, Finland, Tjeckien, Schweiz, Vitryssland, Norge, Frankrike, Slovenien

Vilken TV-kanal sänder Ishockey-VM 2017?

Det är TV4 som äger TV-rättigherna till VM. De kommer främst sändas via deras kanaler TV4 och TV12 men matcher kan även placeras hos Cmore som även de är en del av TV4. Sveriges matcher kommer mest troligt sändas på TV4.

Kan man streama Hockey-VM 2017?

Ja, absolut! Det är som sagt TV4 som äger rättigherna i Sverige. Det är ännu inte bekräftat vart de kommer strema matcherna men antingen Cmore.se eller TV4play.se.

Vem är favorit att vinna VM enligt spelbolagens odds?

Kanada: 3,0
Ryssland: 4,0
Finland: 5,0
Sverige: 7,0
Tjeckien: 15,0
USA: 26,0

Allt inför matcherna som odds, statistik, form, skador, avstäningar

Våra speltips inför matcherna har som mål att vara så omfattande som möjligt. Vi tänker att det ska vara en guide som helt enkelt ger er allt inför matchen som till exempel spelbolagens odds, inbördes statistik mellan de två lagen som möts, skador och avstängningar samt mycket mer. Speltipsen publiceras i regel cirka 24 timmar innan nedsläpp.

När spelas Hockey-VM 2017?

Premiären är den 5 maj 2017. Sverige är först ut med en viktig match mot Ryssland. Gruppspelet avslutas sedan den 16 maj. Kvartsfinalerna spelas den 18:e maj, semifinaler 20 maj och final samt bronsmatch den 21 maj.

Vilka svenska NHL-stjärnor är klara för VM 2017?

När denna artikel skrivs är det ännu inte klart. Men det ser positivt ut. När förbundskaptenen Rikard Grönborg pratade med media i februari sa han bland annat “Av svenskarna i NHL vill 99 procent till VM”. NHL:s gruppspel tar slut i april och även första rundan av slutspelet hinner spelas färdigt innan VM drar igång. Det betyder att spelare från de 14 lag som missar slutspelet samt de 8 lagen som åker ut direkt i första rundan är tillgängliga direkt från start. Även spelare från de fyra lagen som åker ut i andra rundan av slutspelet kan ansluta under turneringens gång.

By