Speltips, AIK – Björklöven 15/11: Goda poängmöjligheter

Simon Pålsson Publicerat: 15 november 2015

Ett formstarkt Björklöven åker på bortamatch för att ta sig an topplaget AIK. Spelbloggare.se har hittat ett speltips inför matchen.

Björklöven tar sig till huvudstaden för en tuff bortamatch mot AIK, ett lag som placerat sig i toppen av tabellen och som konsekvent gjort bra resultat genom hela säsongen.

Under de sista matcherna har laget dock tappat lite och även fall de bara förlorat en av de sex senaste matcherna har segrarna som kommit ofta varit med uddamålet. Det har med andra ord inte varit fullt så övertygande som för någon månad sedan.

För gästernas del har de sista veckorna varit en väldigt positiv trend. Laget har nämligen tre segrar på de fyra senaste matcherna och har spelat fin offensiv hockey, med många gjorda mål och en offensiv frejdighet som inte riktigt visat sig tidigare under säsongen. Det finns helt klart potential i laget, som för närvarande ligger som nia i tabellen.

Björklöven med goda möjligheter

Känslan inför matchen är att ett formtoppat bortalag faktiskt har goda möjligheter att streta emot rejält i den här matchen. Kanske kan de rent av ta en poäng eller varför inte alla tre? Det känns dock som att AIK får svårt att vinna den här matchen stort. Det här blir troligen en tight historia.

De sista mötena mellan lagen har slutat med tre segrar för Björklöven och två för AIK. Det går fram och tillbaka, och det finns med andra ord ingen självklar favorit sett till tidigare möten mellan lagen.

Ja, som ni hör tror vi att gästerna har goda möjligheter att ställa till det och vi blir faktiskt inte förvånade om man rent av tar poäng. Därför spelar vi Björklöven +1,5 till 1,73 hos Ladbrokes. Det betyder att vi vinner vid uddamålsförlust eller bättre för gästerna. Det borde de ha goda chanser att klara av.

Speltips:

Speltips:  Björklöven +1,5
Odds:  1,73 (Jämför alla odds)
Bolag:  Ladbrokes (1 000 kr bonus)
Spelstopp:  18:15, söndag 15/11
TV:   cmorehockey logo(TV-tablå)
Stream:   cmoreplay logo

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

Bästa oddsen:

Spel Odds Bolag
AIK  1,73 titanbet logo
Oavgjort  4,85 betrally logo
Björklöven  4,20 ladbrokes logo
Över 4,5 mål  1,57 betsson logo
Under 4,5 mål  2,35 betway logo

 

Oddsens motsvarighet i procent: