Speltips, AIK – Karlskrona 25/3: Trenden håller i sig

Simon Pålsson Publicerat: 22 mars 2016

Idel hemmasegrar så här långt i SHL-kvalet mellan AIK och Karlskrona. Nu krävs att 08-laget fortsätter den trenden om de ska lyckas kvittera till 2-2 i matcher.

Spänningen är så kallat olidlig i SHL-kvalet mellan AIK och Karlskrona, två alldeles uppenbart jämna lag. Så här långt har lagen vunnit sina respektive matcher och det har varit idel uddamålsvinster.

Det säger någonting om styrkeförhållandet mellan lagen. Det är oerhört jämnt och det öppnar för en lång, härligt spännande matchserie. Som neutral åskådare vore det kanske dumt att klaga?

Inför det fjärde mötet är pressen på 08-laget, som behöver ta sin andra hemmaseger mot Karlskrona för att kvittera till 2-2 i matcher. Laget har dock varit väldigt starka på hemmaplan hela säsongen. Ännu starkare har laget varit när det väl gäller. I kvalserien mot Tingsryd var laget nämligen sylvassa på hemmaplan. Bäst när det gäller alltså.

– Vi gjorde en kanonmatch senast på Hovet och den intensitet som vi har haft sedan dess måste vi fortsätta med. Det gäller att vi håller tempot uppe direkt från start och att vi blir lite mer effektiva. ”Honken” har varit riktigt bra i målet, men samtidigt kan vi testa honom mer. Ta fler avslut och komma in mer på kassen, säger Fredrik Hynning till aikhockey.se inför matchen.

Upplagt för ännu en tight match

Samtliga matcher hittills har varit minst sagt tighta och det är en trend vi tror fortsätter. Senast vann Karlskrona efter ett mycket sent segermål, när matchen såg ut att vara på väg mot förlängning.

När det är så små marginaler mellan lagens kvalité är det små detaljer som avgör. Att få spela i en miljö där man är trygg, inför en publik som eldar på en, kan vara det lilla extra som krävs.

Så har det varit hittills under matchserien och det finns en överhängande risk att det är en trend som fortsätter. Det är vårt ingångsvärde inför det fjärde mötet och därför håller vi AIK som klara favoriter här.

Hos Unibet får vi hela 1,81 gånger pengarna på AIK +0.0 (asian handicap). Då får vi pengarna tillbaka om det skulle gå till förlängning. När det är så pass jämnt mellan lagen känns det som en bra gardering.

Unibet har tidsbegränsad bonus: I en vecka framåt erbjuder Unibet våra läsare en exklusiv bonus på 200% upp till 2 000 kr. Som ny kund kan du alltså sätta in 2 000 kr och få hela 4 000 kr extra att spela för. Klicka här för att ta del av bonusen!

Speltips:

Speltips:  AIK +0.0 (asian handicap)
Odds:  1,81 (Jämför alla odds)
Bolag:  Unibet (Tidsbegränsad: 2 000 kr bonus)
Spelstopp:  20:00, fredag 25/3
TV:    tvtolv logo (TV-tablå)
Stream:   cmoreplay logo

 

Statistik, jämför lagen:

 

Bästa oddsen:

Spel Odds Bolag
AIK  2,40 nordicbet logo
Oavgjort  4,15
Karlskrona  2,55 bet365 logoRegler och villkor gäller.
Över 4,5 mål  1,90 unibet logo
Under 4,5 mål  1,90 unibet logo

 

Oddsens motsvarighet i procent: