Speltips, Anaheim Ducks – Arizona Coyotes 6/2: Spel på målmarknaden

Simon Pålsson Publicerat: 5 februari 2016

Anaheim Ducks har prickat formen på sistone, men hos Arizona Coyotes är läget annorlunda. När de båda lagen drabbar samman natten till lördag tycker vi oss ha hittat ett fint speltips.

Helgen står för dörren och precis som varje vecka är det dags för en drös NHL-matcher. Natten till lördag svensk tid drabbar bland annat Anaheim Ducks och Arizona Coyotes ihop, två lag som huserar på den nedre halvan av tabellen.

Båda lagen har dock möjligheten att nå slutspel, men då krävs att de växlar upp ytterligare under den sista tredjedelen av grundserien.

Anaheim Ducks kommer till den här matchen med en fin trend i bagaget. Laget har hela sju vinster på sina åtta senaste matcher och ser verkligen ut att ha prickat formen offensivt sett. För att nå slutspel behöver de helt enkelt bara fortsätta så här. Laget har faktiskt gjort hela 31 mål på sina åtta senaste matcher. Det är nästan fyra mål i snitt per match.

Inte lika bra hos Arizona Coyotes

Formen hos gästerna är inte i närheten av lika bra. Ynka två vinster på de nio senaste matcherna räcker inte långt och här krävs en rejäl uppväxling för att slutspelet ska vara en realistisk dröm.

Signifikativt är också de defensiva problemen. Hela 16 insläppta mål de tre senaste matcherna är inget vidare facit till exempel. Då är det heller inte konstigt att laget inte plockar särskilt många poäng.

De två senaste mötena mellan de här båda lagen, båda spelades i november, blev målfest. 4-2 till Coyotes i hemmamatchen och faktiskt en 4-3-seger i till samma lag i bortamatchen. Det är trots allt någonting positivt som laget kan ha med sig till den här matchen.

Känslan är att det kan gå lite hur som helst, men att hemmalaget får gälla som favoriter och att målmöjligheterna i matchen är mycket goda. Anaheim Ducks lär stå för ett par mål med tanke på sin fina form och gästernas risiga defensiva facit på sistone. Vårt speltips blir hur som helst över 5 mål i matchen (ordinarie tid) till 1,84 gånger pengarna hos Unibet. Tänk på att det är asian handicap och att vi får pengarna tillbaka vid exakt fem gjorda mål.

Speltips:

Speltips:  Över 5 mål i matchen (ordinarie tid)
Odds:  1,84 (Jämför alla odds)
Bolag:  Unibet (1 000 kr bonus)
Spelstopp:  04:00, lördag 6/2
TV:    viasathockey logo (TV-tablå)
Stream:   viaplay logo

Statistik, jämför lagen:

 

Bästa oddsen:

Spel Odds Bolag
Anaheim Ducks  1,92 nordicbet logo
Oavgjort  4,05 betsson logo
Arizona Coyotes  3,60 betway logo
Över 5,5 mål  2,20 mybet logo
Under 5,5 mål  1,67 unibet logo

Oddsens motsvarighet i procent: