Speltips, Anaheim Ducks – Buffalo Sabres 25/2: Två målfarliga lag drabbar samman

Simon Pålsson Publicerat: 24 februari 2016

Två målfarliga lag drabbar samman under natten till torsdag svensk tid. Kan Anaheim Ducks fortsätta sin fina rad av vinster när Buffalo Sabres kommer på besök?

NHL-hockeyn fortsätter att ånga på och den här gången hamnar vårt fokus på den mycket sena matchen mellan Anaheim Ducks och Buffalo Sabres. Matchen spelas närmare bestämt 04:30 svensk tid och kan därmed fungera mycket väl till morgonkaffet för den morgonpigga personen.

Det här blir en batalj mellan två målfarliga lag, i ordets dubbla bemärkelse. Dels är det två lag som har fin offensiv kvalité i truppen och som gjort det till en vana att trycka in en hel del puckar. Det är dessvärre, för deras del, också två lag som släpper in lite för många mål.

Anaheim Ducks är dock inne i en mycket positiv period och har fem raka vinster. Dessutom har de på dessa fem matcher gjort hela 24 mål och tydligt visat att de är ett mycket giftigt lag. Den fina formen under 2016 har gjort att laget klättrat upp och man är nu en given del av kriget om slutspelsplatserna.

Buffalo Sabres spelar målrika matcher

Gästande Buffalo Sabres är inte inne i en fullt lika positiv period, även fall de tagit ett par tyngre segrar på sistone. Tre vinster på den nio matcherna är dock ett facit som cementerat platsen i botten av tabellen.

Vad som är intressant är dock att Buffalo Sabres återkommande spelar väldigt målrika matcher. Laget både gör och släpper in en hel del mål. Totalt 46 gjorda mål i lagets sju senaste matcher säger en del.

Inför det här mötet saknar hemmalaget Shawn Horcoff och Chris Stewart, medan Clayton Stoner är osäker till spel. Hos gästerna är det oklart om Cody Franson kommer till spel. Ryan O’Railly, Tyler Ennis och Cody McCormick missar definitivt matchen.

Känslan är att det finns goda möjligheter till mål i den här matchen. Båda lagen har spelat närmast uteslutande målrika matcher under februari månad. Störst möjligheter till att stå för flest av målen har utan tvekan hemmalaget, men Buffalo Sabres är inte på något sätt ofarliga. Därför spelar vi över 5,0 mål (ordinarie tid) – insatsen tillbaka vid exakt fem – till 1,87 hos Bwin.

Speltips:

Speltips:  Över 5 mål i matchen (ordinarie tid)
Odds:  1,87 (Jämför alla odds)
Bolag:  Bwin (250 kr bonus)
Spelstopp:  04:30, torsdag 25/2
TV:    viasatsport logo (TV-tablå)
Stream:   viaplay logo

Statistik, jämför lagen:

 

Bästa oddsen:

Spel Odds Bolag
Anaheim Ducks  1,75 unibet logo
Oavgjort  4,50 ladbrokes logo
Buffalo Sabres 4,35 betsson logo
Över 5,0 mål 1,77 betway logo
Under 5,0 mål 2,20 williamhill logo

Oddsens motsvarighet i procent: