Speltips, Anaheim Ducks – Philadelphia Flyers 2/1: Två formsvaga lag

Simon Pålsson Publicerat: 31 december 2016

Det lär inte bli någon urladdning när Anaheim Ducks får besök av Philadelphia Flyers natten till måndag svensk tid. Spelbloggare.se har hittat ett spel på målmarknaden inför matchen.

Två formsvaga lag som gör upp om två poäng. Så skulle NHL-matchen mellan Anaheim Ducks och Philadelphia Flyers beskrivas på förhand.

Det är två sargade gäng som kommer till den här matchen. Anaheim Ducks har fyra förluster på sina fem senaste matcher och har inte vunnit två matcher i följd på över en månad. Det är inget vidare facit. Det stora problemet stavas målskyttet, där Ducks helt enkelt inte kommer upp i standard.

Ungefär lika illa är det för Philadelphia Flyers, som inledde säsongen väldigt bra och såg ut som en trevlig outsider. Nu har formen dalat och just nu har laget bara en seger på sina sex senaste matcher. Även här är det tal om en något bristande offensiv, samtidigt som defensiven faktiskt inte ska beskyllas för att vara helt under isen.

Spel på målmarknaden

Simon Despres, Nate Thompson och Clayton Stoner är tre spelare som garanterat missar matchen för hemmalagets del. Där snackar vi tunga avbräck. Märk väl att även Sami Vatanen och Nicolas Kerdiles är högsta osäkra till spel, men att dessa troligen testas på matchdagen. Den sistnämnda lider fortfarande lite av sin hjärnskakning och med honom skyndar klubben såklart långsamt.

Michal Neuvirth och Matt Read missar matchen för gästernas del. Därutöver finns det en rad spelare som är osäkra på förhand, däribland Steve Mason, Radko Gudas och Mark Streit.

Vår känsla är att det här inte blir någon urladdning målmässigt. Två formsvaga lag kommer att fokusera på defensiven för att inte släppa in mål i första hand. Vi håller hemmalaget som favoriter till segern, men riktar in oss på målmarknaden. Under 5,5 mål spelas till 1,74 gånger pengarna hos Betway (1 000 kronor).

Speltips:

Speltips:  Under 5,5 mål
Odds:  1,74 (Jämför alla odds)
Bolag:  Betway (1 000 kr bonus)
Spelstopp:  02:00, måndag 2/1
TV:   viasatsport logo (TV-tablå)
Stream:   viaplay logo

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades: