Speltips, Anaheim Ducks – Vancouver Canucks 24/10: Skrällpeng investeras

Simon Pålsson Publicerat: 22 oktober 2016

Anaheim Ducks spelar sin första hemmamatch för säsongen när Vancouver Canucks gästar. Det är ett formstarkt bortalag som kommer på besök, något som kan öppna för ett fint skrälltips.

NHL åker vidare i en rasande fart med flera matcher varje dag – eller natt för vår del. Natten till måndag svensk tid har vi grävt fram ett fint skrälltips från matchen mellan Anaheim Ducks och Vancouver Canucks. Förutom hemmaplansfördelen ser vi inte mycket som talar för hemmalaget här, varpå ett spel på bortalaget känns intressant.

Spelbolagen har dessutom målat upp hemmalaget som oerhört klara favoriter. Hos flertalet spelbolag får vi inte ens dubbla degen för ett rakt spel på Anaheim Ducks i det här läget. För ett lag med en vinst på fem NHL-matcher den här säsongen känns det väldigt lågt. Det finns en klar övertro på hemmalaget, helt enkelt.

Å andra sidan vänder laget nu hem efter fem raka matcher på bortaplan. Det här är med andra ord lagets hemmapremiär. Vi kan därmed räkna med ett heltaggat lag, men i ärlighetens namn är det ingenting som per automatik ger en seger. 1,67 som den raka ettan ger hos William Hill kan vi inte annat än fnysa bort.

Inte det målrikaste laget

Vancouver Canucks har inlett säsongen betydligt mer övertygande än sin motståndare. På sina fem matcher har laget fyra vinster och en förlust. Säsongen inleddes med fyra hemmamatcher där laget tog full topp. Den enda förlusten kom i den senaste matchen – på bortaplan mot Los Angeles Kings. Det ska sägas att den matchen avgjordes först efter straffläggning.

Det är med andra ord ett urstarkt Vancouver Canucks som tar sig till Anaheim. Fem raka matcher utan förlust och ett lag som är i början av en bortaturné. Här finns ingen brist på motivation och definitivt ingen brist på tro eller självförtroende. Formen är dessutom – som vi med all önskvärd tydlighet bevisat – väldigt god.

Därför tycker vi att 3,90 gånger pengarna på den raka tvåan är på tok för högt. Det hittar vi hos Bwin (250 kronor bonus). Moneyline finns för 2,70 gånger pengarna och är också spelbart, men här går vi helt enkelt på en helskräll. För den aningen mer försiktige finns ML.

Speltips:

Speltips:  Vancouver Canucks vinner (ordinarie tid)
Odds:  3,90 (Jämför alla odds)
Bolag:  Bwin (250 kr bonus)
Spelstopp:  02:00, måndag 24/10
TV:   viasatsport logo viasatxtra logo (TV-tablå)
Stream:   viaplay logo

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades: