Speltips, Barcelona – Celta Vigo 14/2: Överdriven favorit

Simon Pålsson Publicerat: 14 februari 2016

Spelbolagen har hittat en löjligt stor favorit inför mötet mellan Barcelona och Celta Vigo. Frågan är om de inte tar i lite väl mycket när det kommer till värderingen inför drabbningen?

Ladda upp spelkassan: Här hittar ni de bästa bonusarna och kampanjerna från 25 olika spelbolag!

Det finns en hel del revansch att utkräva när Barcelona får besök av Celta Vigo för söndagens sena match. Lagen har redan spelat mot varandra en gång den här säsongen och då vann Celta Vigo med fina 4-1 på hemmaplan.

Där och då var det en rejäl käftsmäll som troligen tog hårt på Barcelona. Därför finns det ytterligare en krydda till matchen när lagen nu drabbar samman igen. Den här gången är formen lite annorlunda hos lagen. Barcelona går som tåget i liga- och cupspelet med seger efter seger.

Den senaste veckan har laget också tagit sig till final i spanska cupen efter totalt 8-1 mot Valencia. För Celta Vigos del blev det uttåg ur just semifinalen, efter totalt 6-2 mot Sevilla. Lite skilda världar på den fronten alltså.

Celta Vigo blandar och ger

Efter en fantastisk inledning på säsongen såg Celta Vigo ut att blanda sig i toppstriden på allvar under hösten. Riktigt så blev inte fallet, men laget har fortfarande gjort en mycket lovande säsong. Det finns kvalité i laget, något som bland annat gjort att John Guidetti haft oerhört svårt att få speltid i ligaspelet.

Laget har genomgående under säsongen visat sig vara starka mot storlagen. 4-1-segern mot Barcelona är ett exempel. Att de slog ut cupspecialisterna Atletico Madrid ur Copa Del Rey är ett annat exempel. Celta Vigo är helt enkelt ett lag man inte ska räkna bort.

Med det i åtanke är det intressant att spelbolagen håller Barcelona som så stora favoriter att det knappt finns spelbara odds på laget. 1,10 gånger pengarna som mest är anmärkningsvärt och här tycker vi att spelbolagen överdriver något. Celta Vigo +3 (asian handicap) till 1,95 gånger pengarna hos bet365 är ett odds med fint spelvärde. Då får vi dessutom pengarna tillbaka om laget förlorar med tre mål. Inte förlorar de väl med mer än så?

Speltips:

Speltips:  Celta Vigo +3 (asian handicap)
Odds:  1,95 (Jämför alla odds)
Bolag:  Bet365 (1 000 kr bonus)
Spelstopp:  20:30, söndag 14/2
TV:    viasatfotboll logo (TV-tablå)
Stream:   viaplay logo

 

Statistik, jämför lagen:

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

Bästa oddsen:

Spel Odds Bolag
Barcelona  1,10 williamhill logo
Oavgjort  13,50 betsson logo
Celta Vigo  34,00 betway logo
Över 2,5 mål  1,23 bet365 logoRegler och villkor gäller.
Under 2,5 mål  4,35 unibet logo

 

Oddsens motsvarighet i procent: