Speltips, Bury – Leicester 25/8: Målgaranti när Bury får finbesök

Simon Pålsson Publicerat: 24 augusti 2015

Två av seriesystemets målrikaste lag hittills drabbar samman i Ligacupens andra omgång. Spelbloggare.se har hittat ett intressant speltips inför matchen.

Den engelska ligacupen, eller Capital One Cup som den egentligen heter, går in i fasen där lagen från Premier League också kliver in i turneringen. Bury, som vanligtvis spelar i League One, tar sig an Leicester på hemmaplan och känslan på förhand är att det här kan bli en fantastisk historia.

Leicester är nämligen ett sådant lag som inte nödvändigtvis behöver ha en dålig inställning till Ligacupen, till skillnad från flera andra lag i Premier League. Det här är snarare en bra möjlighet till en titel för laget som dessutom inlett säsongen på ett strålande sätt. Den härligt positiva våg som Leicester rider på efter säsongsinledningen hoppas man få fart på in i bortamötet med Bury, en match som garanterat blir tuff med tanke på hur lågdivisionslagen brukar kriga mot de större klubbarna.

Bury har inlett säsongen i League Two lovande, åtminstone om vi väljer att fokusera på offensiven. På lagets fyra inledande matcher har man gjort hela nio mål och på de två senaste har man tryckt in sex strutar. Det finns en offensiv kapacitet i laget, men trots detta har man ännu inte lyckats vinna i seriespelet. Defensiven är nämligen närmast horribelt.

Charmig säsongsinledning av Leicester

Ett annat lag som har imponerat under inledningen av sin säsong är Leicester, om än på en betydligt högre nivå än Bury. Laget har ännu inte förlorat i Premier League och har nu sju poäng på tre matcher. Sju gjorda mål framåt vittnar om att laget besitter en hel del offensiv potential och när man nu åker för att möta Bury är känslan att måltrenden håller i sig.

Det ska förtydligas att gästerna inte lär spela med bästa manskap, men som tidigare nämnt är Leicester troligen ett sådant lag som tar sig an Ligacupen på ett relativt seriöst sätt, åtminstone i jämförelse med de lite större klubbarna i Premier League.

Bury får väldigt svårt att hålla tätt, men vi tror att man göra mål framåt. Vårt fokus kommer dock att ligga på Leicester och deras målproduktion, som känns väldigt given på förhand. Därför spelar vi Leicester över 1,5 mål i matchen till 1,78 hos Unibet. Det spelet borde helt enkelt sitta och vi blir inte förvånade om matchen blir ett rejält målkalas, kanske rent av åt båda håll.

Speltips:

Speltips:  Leicester över 1,5 mål
Odds:  1,78 (Jämför alla odds)
Bolag:  Unibet (1 000 kr bonus)
Spelstopp:  20:45, tisdag 25/8
TV:    Matchen sänds inte på svensk TV. (TV-tablå)
Stream:   bet365tv logo Regler och villkor gäller.

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

Officiella startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark publiceras de officiella startelvorna här.

 

Bästa oddsen:

Spel Odds Bolag
Bury  5,50 bet365 logoRegler och villkor gäller.
Oavgjort  3,80 bet365 logoRegler och villkor gäller.
Leicester  1,73 williamhill logo
Över 2,5 mål  1,83 titanbet logo
Under 2,5 mål  2,00 bet365 logoRegler och villkor gäller.

 

Oddsens motsvarighet i procent: