Speltips, Calgary Flames – San Jose Sharks 8/3: Dubbla degen

Simon Pålsson Publicerat: 7 mars 2016

Två lag med en offensiv identitet drabbar samman i Calgary, där hemmalaget Flames tar emot gästande San Jose Sharks. Fortsätter den målrika trenden som finns mellan de här båda lagen?

Den som gillar fart- och tempofyllda hockeymatcher med förmodat högt underhållningsvärde och många mål ska nog bänka sig för matchen mellan Calgary Flames och San Jose Sharks. Laget har en återkommande förmåga att spela målrika matcher mot varandra och förhoppningsvis får vi se ytterligare en sådan den här gången.

Totalt 32 gjorda mål på de fyra senaste mötena mellan lagen talar trots allt sitt tydliga språk. Om vi kikar på lagens respektive form och senaste matcher finns det därutöver flera indikationer på att möjligheterna till mål är väldigt goda.

Calgary Flames är inne i en lite mörkare period rent spel- och poängmässigt. Laget har seger, senast mot Pittsburgh Penguins, på sina åtta senaste matcher. Laget har också släppt in 28 mål på de här åtta matcherna. Det är med andra tydligt att defensiven inte riktigt fungerar som den borde.

San Jose Sharks blandar och ger

Formen ser inte riktigt lika illa ut för gästande San Jose Sharks, som dock är ett lag med stor instabilitet i sina prestationer. Därför har laget inte heller lyckats klättra så pass högt i tabellen som man hade velat, men de är likväl ett starkt lag när de väl träffar rätt i sin prestationer.

Sex segrar på de tio senaste matcherna är ett godkänt facit. Även i de här matcherna har vi fått se en hel del mål. Totalt 51 mål i lagets åtta senaste matcher ger ett snitt på över sex mål per match och det talar bara ytterligare för vad vi påstod i inledningen av den här texten – att det här kan bli målrikt och därigenom mycket underhållande.

Dennis Wideman, Ladislav Smid och Karri Ramo missar matchen för hemmalaget. Jakub Nakladal är osäker till spel efter att ha fått en klubba i ansiktet i senaste matchen. Tomma Wingels missar matchen för gästerna, medan Melker Karlsson och Matt Tennyson båda är osäkra till spel.

Vår känsla är – som ni säkert har förstått – att det här blir målrikt. Därför spelar vi över 5,5 mål i matchen till dubbla degen hos William Hill. Det känns som bra betalt, inte minst med tanke på lagens målrika form både i sina respektive senaste matcher, men också i de senaste inbördes mötena.

Speltips:

Speltips:  Över 5,5 mål i matchen
Odds:  2,00 (Jämför alla odds)
Bolag:  William Hill (1 000 kr bonus)
Spelstopp:  03:00, tisdag 8/3
TV:    viasatxtra logo   (TV-tablå)
Stream:     viaplay logo

 

Statistik, jämför lagen:

 

Bästa oddsen:

Spel Odds Bolag
Calgary Flames  3,25 bet365 logoRegler och villkor gäller.
Oavgjort  4,20 williamhill logo
San Jose Sharks  2,05 unibet logo
Över 5,5 mål  2,00 williamhill logo
Under 5,5 mål  1,83 williamhill logo

 

Oddsens motsvarighet i procent: