Speltips, Carolina Hurricanes – Columbus Blue Jackets 11/1: Upp på hästen igen

Simon Pålsson Publicerat: 10 januari 2017

Columbus Blue Jackets jagar sin artonde tvåpoängare på sina tjugo senaste matcher. Hindret heter Carolina Hurricanes, ett lag som inte haft en fullt så imponerande säsong så här långt.

Efter ett par magiska månader, där Columbus Blue Jackets verkligen blivit hela ligans stora utropstecken, hittar vi nu laget i topp av den totala NHL-tabellen.

Columbus Blue Jackets hade ett facit som var smått otroligt, hela 16 raka vinster i NHL. Det gjorde att vi fick se laget klättra i en rasande takt och till slut också ta över serieledningen.

Nu har laget gått på pumpen, två gånger om till och med, men vann senast mot Philadelphia Flyers. Det finns mycket kvalité i det här laget, ledda av John Tortorella, och vi räknar iskallt med att de vill studsa tillbaka in i vinnarspåret på allvar igen. Carolina Hurricanes på bortaplan är nästa utmaning som väntar och här finns det ingen anledning att ligga på defensiven.

Hemmalaget är väldigt ojämna

Carolina Hurricanes har inte haft en fullt så imponerande säsong, men är likväl med i mittenregionen av tabellen med 43 inspelade poäng på 40 matcher. I en oerhört jämn liga är det inte fy skam, men är å andra sidan inte i närheten av vad Columbus Blue Jackets har presterat. Det bör hur som helst finnas minst en nivå i klasskillnad mellan de här båda lagen.

Det stora problemet för hemmalaget är ojämnheten i prestationerna, där en seger mot Boston Bruins kan blandas med en klar förlust mot New Jersey Devils. Då blir det svårt att blanda sig i toppstriden på allvar, den saken är klar.

Vår känsla är att gästerna får gälla som favoriter här. Tack och lov är spelbolagen tämligen generösa med oddsen. Den raka tvåan, det vill säga spelet på att Columbus Blue Jackets ska ta sin artonde tvåpoängare (dock efter full tid) på sina tjugo senaste matcher, ger 2,50 gånger pengarna hos NordicBet (unik bonus på 1 000 kronor + 400 kronor gratisspel). Det spelas.

Speltips:

Speltips:  Columbus Blue Jackets vinner (ordinarie tid)
Odds:  2,50 (Jämför alla odds)
Bolag:  NordicBet (Unik: 1 000 kr bonus + 400 kr gratisspel)
Spelstopp:  01:00, onsdag 11/1
TV:   tv3sport logo (TV-tablå)
Stream:   viaplay logo

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades: