Speltips, Carolina Hurricanes – Florida Panthers 19/12: Spel på målmarknaden

Simon Pålsson Publicerat: 18 december 2015

Florida Panthers får tillbaka Jaromir Jagr, något som troligen ytterligare stärker deras chanser att fortsätta på den inslagna vägen. Kan Carolina Hurricanes stoppa sina formstarka gäster?

NHL-helgen står för dörren och redan natten till lördag bjuder på ett gäng tunga matcher. Vi fortsätter på den fina trenden och bevakar Florida Panthers matcher. Igår satt spelet till 2,12 gånger pengarna och varför ändra på ett vinnande koncept?

Carolina Hurricanes tar sig an Florida Panthers i en på förhand svårbedömd historia, där bortalagets form på sistone imponerar stort. Även fall Florida Panthers har en lång, jobbig skadelista har laget lyckats prestera starkt ändå, med två raka 5-1-segrar på bortaplan.

Att gästerna har en stor offensiv kapacitet är ingen hemlighet. På det hela taget har laget gjort en ganska fin säsong och finns nu på trettonde plats i tabellen. Ett par segrar till och laget kan snart vara bland de åtta bästa, en position som bara ligger fyra poäng upp.

Carolina Hurricanes blandar och ger

Hemmalaget å sin sida har visat på en stor ojämnhet i sina prestationer på sistone, inte minst under matchernas gång. Det brukar ofta svänga fram och tillbaka. Laget har visat prov på en minst sagt stark offensiv, med hela 26 gjorda mål på de sex senaste matcherna. Det ger ett snitt på över 4 mål per match. Imponerande.

Dessvärre är defensiven ungefär lika dålig som offensiven är bra. 21 insläppta mål på de här sex matcherna är lite för många för att de på allvar ska kunna blanda sig i striden om en slutspelsplats. För den neutrala åskådaren är det dock ett fantastiskt lag att följa, såvida du gillar frejdig och målrik ishockey.

Hemmalaget får klara sig utan Nathan Gerbe och James Wisniewski, medan gästernas skadelista fortsatt består av Derek MacKenzie, Steven Kampfer och Marc Savard. Även David Bolland, Nick Bjugstad och Alex Petrovic missar troligen matchen. Jaromir Jagr är däremot spelklar efter sin skada. En trevlig återkomst för Florida Panthers.

Som ni hör är det här två lag med fin offensiv kvalité, men som har svårt att täppa till. Det kan väl bara sluta på ett sätt? Därför spelar vi över 5 mål i matchen (ordinarie tid) till 1,92 hos Unibet. Då får vi pengarna tillbaka vid exakt fem mål. En bra gardering.

Speltips:

Speltips:  Över 5 mål i matchen (ordinarie tid)
Odds:  1,92 (Jämför alla odds)
Bolag:  Unibet (1 000 kr bonus)
Spelstopp:  01:00, lördag 19/12
TV:    viasatxtra logo (TV-tablå)
Stream:   viaplay logo

Statistik, jämför lagen:

 

Bästa oddsen:

Spel Odds Bolag
Carolina Hurricanes  2,38 redbet logo
Oavgjort  3,95 nordicbet logo
Florida Panthers  2,75 nordicbet logo
Över 5,5 mål  2,30 mybet logo
Under 5,5 mål  1,67 betstarsknapp logo

Oddsens motsvarighet i procent: