Speltips, Celta Vigo – Sevilla 11/2: Omöjlig uppförsbacke?

Simon Pålsson Publicerat: 10 februari 2016

Det tredje mötet på en vecka mellan Celta Vigo och Sevilla står på schemat. Efter 4-0 i det första mötet ser läget dock väldigt mörkt ut för hemmalaget, som därmed lär missa finalen i Copa Del Rey.

Det är dags för semifinalretur i den spanska cupen, Copa Del Rey. Celta Vigo får besök av Sevilla och ska försöka vända på ett 4-0-underläge från det första mötet mellan lagen.

Det blir naturligtvis väldigt svårt för John Guidetti och hans lagkamrater, men med tanke på att den just nämnda och ett par andra bänkspelare lär få chansen kan vi troligen räkna med en bra inställning från Celta Vigos del ändå.

Laget har ingenting att förlora i matchen, men behöver göra en fin match för att åtminstone rädda sin heder. Sevilla å sin sida kan vila spelare inför kommande viktiga uppgifter i både ligan och det europeiska cupspelet.

Hemmalaget tog revansch

Faktum är att detta blir det tredje mötet mellan lagen på blott en vecka. Efter 4-0-förlusten i cupen fick Celta Vigo någon form av revansch när de lyckades ta en pinne hemma mot just Sevilla i ligan.

På det hela taget är Celta Vigo inne i ett ojämnt stim och även fall de blixtrar till med fina prestationer ibland, som när de slog ut Atletico Madrid i kvartsfinalen av cupen, saknas det stabilitet i prestationerna.

Sevilla däremot är inne i en väldigt bra trend. Laget radar upp vinster och har faktiskt inte förlorat någon match under 2016. Det är bara senast mot Celta Vigo och borta mot Atletico Madrid för några veckor sedan som laget tappat poäng. Det är inte fy skam.

Att dubbelmötet redan är avgjort har naturligtvis inverkan på den här matchen. Spänningen lär, såvida inte Celta Vigo smäller in ett par snabba mål i början, helt enkelt aldrig infinna sig. Vi tror dock att hemmalaget gärna bjuder sin supportrar på en bra match och därför håller vi hemmalaget som favoriter. Hos WilliamHill får vi 2,05 gånger pengarna på Celta Vigo draw no bet (pengarna tillbaka vid oavgjort) och det tycker vi är ett bra spel. Förhoppningsvis får John Guidetti både starta och måla i matchen, vilket hade hjälpt vårt spel. Svensken leder för övrigt skytteligan i den spanska cupen med sina fem cupmål.

Speltips:

Speltips:  Celta Vigo draw no bet (pengarna tillbaka vid oavgjort)
Odds:  2,05 (Jämför alla odds)
Bolag:  WilliamHill (1 000 kr bonus)
Spelstopp:  20:30, torsdag 11/2
TV:    eurosporttva logo (TV-tablå)
Stream:   eurosportplayer logo

 

Statistik, jämför lagen:

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

Bästa oddsen:

Spel Odds Bolag
Celta Vigo  2,80 bet365 logoRegler och villkor gäller.
Oavgjort  3,55 titanbet logo
Sevilla  2,55 unibet logo
Över 2,5 mål  1,80 bet365 logoRegler och villkor gäller.
Under 2,5 mål  2,10 unibet logo

 

Oddsens motsvarighet i procent: